Viata de cuplu

Cele 3 zodii care nu apreciaza relatiile de scurta durata

Publicat: 26 apr. 2019
7

Exista zodii care prefera aventurile, relatiile de scurta durata, in timp ce alte zodii aleg intotdeauna o relatie serioasa, plina de afectiune. In zilele noastre a devenit mult mai usor sa gasesti persoane disponibile pentru o relatie de scurta durata, existand acum posibilitatea de a intalni oameni noi online, prin diferite aplicatii de dating. Exista numeroase persoane care aleg sa faca asta si sa se bucure de aventuri, insa in acelasi timp exista si oameni care prefera in continuare relatiile serioase si ideea de dragoste adevarata. Astrologia te poate ajuta, intr-un mod amuzant, sa afli mai multe despre dorintele fiecarei persoane. In mod evident, nu iti prezice viitorul si doar tu stii exact ceea ce iti doresti cu adevarat in acest moment. Astfel, zodia ta ar putea aparea pe aceasta lista si tu cauti de fapt o simpla aventura de o noapte sau, din contra, zodia ta lipseste desi iti doresti o relatie serioasa. Practic, aceste sfaturi sunt generale, insa este bine de stiut cum te poate ajuta si astrologia, acest lucru ajutandu-te poate in diferite situatii.

Rac. Racul este un partener romantic, iar caracterul lui il face sa stea departe de aventurile de o noapte. El ar putea incerca sa se distreze astfel, insa se va asigura ca isi protejeaza emotiile, construind un zid intre el si cealalta persoana. Astfel, el nu se va simti confortabil sa impartaseasca nimic cand este vorba despre o simpla aventura, deoarece nu vrea sa para vulnerabil. Cu toate acestea, se asigura ca exista o comunicare buna si ambele parti sunt de acord cu ceea ce se intampla. Astfel, desi nativii Rac au aventuri, ei vor prefera intotdeauna o relatie romantica.

Leu. Leul ar putea avea cateva aventuri, insa nu se va bucura niciodata deplin de ele. Are o inima mare, insa in cazul unei aventuri de o noapte incearca sa fie cat mai distant, desi in sinea sa se gandeste ca persoana cu care va face asta va realiza cat de special este si nu va fi doar o simpla intalnire. Cu toate acestea, desi are astfel de aventuri, nativul Leu se afla pe aceasta lista deoarece are nevoie de o baza solida. Astfel, el va prefera oricand o relatie, deoarece ii aduce satisfactie pe termen indelungat. Pentru el aventurile reprezinta un mod de a cunoaste oameni noi si de a explora noi idei!

Fecioara. Fecioarele isi doresc mereu stabilitate, asadar o aventura nu este intocmai prima lor optiune. Pentru aceasta zodie este mai importanta calitatea si nu cantitatea, asadar ei prefera relatiile serioase, bazate pe incredere si onestitate.

Fecioarele iubesc rutina, asadar daca aleg sa aiba o aventura, s-ar putea astepta ca acest lucru sa se repete, sa se creeze un fel de program, chiar daca nu este vorba neaparat de ceva romantic. Pentru nativii acestei zodii, aventurile sunt un bun prilej de a cunoaste alte persoane si de a explora ceea ce isi doresc cu adevarat. Atunci cand se simt singure, Fecioarele chiar prefera sa se intoarca la un fost partener, deoarece existenta unui trecut comun le ajuta sa se simta mai in siguranta. sursa: elle.ro
S.F.

Adauga un comentariu