Magazin

Cele 4 zodii feminine care de 8 Martie vor primi multa iubire

Publicat: 08 mart. 2018

8 martie este o zi speciala in viata femeilor. 4 dintre acestea vor avea parte de surprize colosale de 8 martie: vor fi reginele! Despre ce zodii este vorba.

Cele 4 zodii feminine care de 8 Martie vor primi multa iubire

ZODIA FECIOARA: Nativa Fecioara se dedica trup si suflet familiei, iar rasplata pentru tot ceea ce face vine atunci cand nu se asteapta. De 8 martie are parte de aprecieri care o vor face sa verse lacrimi de fericire. Cei dragi nu o uita niciodata si ii demonstreaza afectiunea prin gesturi si atentii care le inmoaie inima.

Vezi si: Horoscop 9 martie – 3 zodii scapa de ghinioane

FEMEIA TAUR: Desi pare materialista la prima vedere, aceasta nativa isi doreste lucruri mici, dar semnificative.Ea crede ca fericirea vine din lucrurile mici si prefera un cadou handmade fata de unul foarte scump. De Ziua Femeii va primi ceea ce isi doreste: liniste, in primul rand si dragoste de la cei apropiati.

FEMEIA BALANTA: Femeia Balanta va fi surprinsa in mod placut de catre cei din jur, in special de prietenii foarte apropiati. Mama Balanta are norocul de a se face placuta de copiii ei, chiar daca uneori ii mai cearta si ii pune la colt.

FEMEIA VARSATOR: Aceasta nativa va avea parte doar de bucurii de 8 martie. Sensibila din fire, nu se va putea abtine sa nu planga cand va vedea cat de iubita si de apreciata e de cei din jur. I se pregatesc momente cu totul speciale, specifice acestei zile. Nu va primi doar flori si cadouri, ci si anumite vesti neasteptate.loading...

Adauga un comentariu