Actualitate

Cele 6 obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le adora. Daca faci asta il vei castiga pe viata

Publicat: 23 oct. 2018

Ca sa fim sinceri, femeia este darul cel mai de pret al unui barbat. Femeia are grija de barbat, il iubeste si… il mai si enerveaza la maximum.

Sunt nenumarate obiceiuri de-ale femeii care il pot scoate din sarite pe un barbat.

Barbatul nu suporta sa fie certat, nu suporta sa fie dadacit precum un copil, detesta obiceiul iubitei de a face selfie-uri peste selfie-uri pana cand unul dintre ele este cel bun, petrecutul orelor in magazine si asa mai departe.

Exista, totusi, si obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le adora. Haideti sa vedem care sunt acestea.

1. Barbatii adora cand femeia isi ingroapa capul in pieptul lor

Barbatii pur si simplu adora cand femeia isi pune capul pe pieptul lor. Acest gest simplu ii face sa se simta barbati adevarati si li se confirma faptul ca sunt capabil sa-si apere iubita si sa-i inspire siguranta si echilibru.

2. Barbatilor le place atunci cand iubita lor se joaca cu mainile in parul lor

Acest gest nu-i bucura doar pentru simplul fapt ca primesc un masaj pe scalp. Gestul inseamna mult mai mult, inseamna ca iubita isi exprima iubirea, afectiunea si devotamentul fata de ei.

3. Barbatilor le place atunci cand iubita lor ii lauda pe Facebook

Este absolut evident! Cum sa nu le placa atunci cand partenera lor ii lauda public pe pagina de facebook. Toata lumea va vedea cat sunt ei de apreciati.

4. Barbatilor le place sa fie ascultati

Ascultatul activ din partea iubitei lor este un semn clar ca aceasta ii iubeste si ii respecta.

5. Barbatilor le place atunci cand iubita se gandeste la ei chiar daca este in oras cu prietenii

Barbatii iubesc atunci cand, desi se afla in oras cu prietenii si prietenele ei, ii suna sau trimit un sms pentru a vedea ce fac sau pentru a schimba vorbe de tandrete.

6. Barbatilor le place ca iubita lor sa-si exprime afectiunea in public

Cand sunteti oriudne in public si il mangaiati sau ii bagati mana prin par, toate aceste mici gesturi de atentie, tandrete si afectiune inseamna mult pentru un barbat. Gesturile marunte sunt cele care ii determina sa capete incredere in sentimentele si intentiile unei femei.loading...

Adauga un comentariu