Viata de cuplu

Cele doua zodii feminine care pun barbatii pe jar

Publicat: 28 mai 2019
7

Doua zodii din horoscop par sa aiba puteri supranaturale cand vine vorba de seductie. Ajung la inima oricarui barbat, natural, rapid si, de cele mai multe ori, fara cale de intoarcere. Din pacate, tot ele frand multe inimi, fara pic de remuscare.

Sa fii feminina, seducatoare, atractiva – acestea sunt calitatile dupa care un barbat se da in vant si ar lasa totul doar pentru a te avea. Doua zodii le au si le folosesc in favoarea lor. Pun barbatii pe jar fara nicio remuscare. Sunt maestre in arta seductiei. 

Sagetator. Nativele Sagetator au privirea magnetica, vocea senzuala si o gratie in miscari care poate fermeca pe oricine. O privire fixa este de ajuns ca orice barbat sa devina victima sigura. Aceste femei se plictisesc extrem de repede si este posibil ca la un moment dat sa nu mai acorde nicio atentie partenerului.

Prefera aventurile si se feresc de angajamente pe termen lung, pe care le vad ca pe un blocaj care nu le lasa sa se descopere. Niciun barbat nu este demn de ele sau suficient de interesant ca sa le trezeasca imaginatia, asa ca atunci cand iti este lumea mai draga, te vor parasi fara regret. Totusi, scurta experienta cu aceste native te va marca pe viata si nu le vei putea uita prea usor.

Scorpion. Femeia Scorpion este recunoscuta pentru puterea ei de seductie. Fara sa-ti dai seama, vei pica in plasa ei si te va face sa uiti toate valorile pe care credeai ca le ai. Desi ai auzit de la altii cat de periculoasa este, ceva nu te lasa sa te indepartezi si o vrei doar pentru tine. Daca se va simti constransa, te va parasi si nu vei mai auzi in veci de ea. Nu incerca sa-i ceri explicatii.

Va primi neincrederea ta ca pe o insulta la adresa sentimentelor ei. stie ca daca vrea sa se razbune, cea mai buna metoda este indiferenta. Va disparea din viata ta si te vei trezi plangand de dorul ei. Daca ai norocul sa ai o asemenea femeie in viata ta, nu pune intrebari, nu cere explicatii si te va face cel mai fericit barbat. sursa: divahair.ro

D.F.
 

Adauga un comentariu