Cancan ultimă oră

Cele mai amuzante zece bancuri de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 14 feb. 2020
 1. Un print a fost pus sub o vraja, astfel incat sa poata vorbi doar un cuvant in fiecare an. Daca nu vorbeste timp de doi ani, in urmatorul an poate vorbi doua cuvinte si asa mai departe. Intr-o zi, el se indragosteste nebuneste de o femeie superba si se abtine de la a vorbi doi ani pentru a o putea numi “draga mea”. Apoi a vrut sa-i spuna ca o iubeste, asa ca a mai asteptat doi ani. La sfarsitul celor patru ani a vrut sa-i ceara mana, asa ca a mai asteptat inca patru ani. In cele din urma, cand s-a incheiat al optulea an, chiar de Valentine’s Day a condus-o in cel mai romantic loc si a intrebat-o: “Draga mea, te iubesc! Te mariti cu mine? La care femeia a raspuns: “Poti sa mai spui odata?”
 2. Fata: Nu pot sa fiu perechea ta de Valentine’s day din motive medicale.
  Baiatul: Serios?
  Fata: Da, imi faci rau!
 3. In cazul in care nu este Ziua Indragostitilor si vezi un barbat cumparand flori, intreaba-l: “Ce prostie ai facut?”
 4. Ce isi ureaza persoanele singure de Valentine’s Day?
  – “O Zi a Independentei fericita!”
 5. O femeie trage un pui de somn in dupa-amiaza zilei de Valentine’s Day, dupa care se trezeste si ii spune sotului: “Tocmai ce am visat ca mi-ai dat un colier de diamante superb si foarte scump pentru Ziua Indragostitilor! Ce crezi ca inseamna?” Barbatul ii spune: “Vei sti diseara.” Mai tarziu vine sotul acasa cu un pachet mic pentru ea. Femeia sarind in sus de fericire il deschide si gaseste inauntru o carte numita: “Interpretarea viselor”.
 6. Un baiat se duce la o bijuterie si cumpara o bratara scumpa pentru a-si surprinde iubita de Ziua Indragostitilor. Bijutierul il intreaba: “Vrei gravat numele prietenei tale pe ea?” Baiatul se gandeste cateva clipe apoi raspunde: “Nu, scrie mai bine: Pentru unica si adevarata mea iubire.” Bijutierul zambeste uimit si ii spune: “Foarte romantic din partea ta.” La care baiatul: “Nu chiar romantic, cat foarte practic. In cazul in care ne despartim, o pot folosi din nou.”
 7. Ce ii spune un magnet altui magnet de Valentine’s Day?
  – “Ma simt atras de tine!”
 8. Ea: “Toate colegele mele de munca au primit flori de Ziua Indragostitilor, sunt absolut superbe!
  El: “Mda, probabil de aceea au primit flori!”
 9. Cum sa-ti surprinzi iubitul de Ziua Indragostitilor?
  – Fa-ti altul!
 10. Un barbat nervos: “Nu-mi vine sa cred ca am incurcat felicitarile de Valentine’s Day! Acum amanta o sa creada ca o iubesc si nevasta ca vreau sa ma culc cu ea!”


loading...

Adauga un comentariu