Dragoste

Cele mai anormale practici sexuale

Publicat: 14 apr. 2010

Anumite practici sexuale i-ar lasa cu gura cascata chiar si pe cei mai dezinhibati dintre noi. Este vorba de parafilii, acele practici, dorinte sau fantezii sexuale care nu se înscriu în ceea ce majoritatea considera normal. Mai precis, sunt catalogate drept parafilii fanteziile sau comportamentele sexuale care produc suferinta si umilinta unuia din parteneri sau care implica obiecte, animale, copii, persoane care nu sunt de acord cu actul sexual respectiv.

Necrofilia este, probabil, una din cele mai cunoscute si mai dezgustatoare dintre practicile sexuale deviante. Daca cei mai multi dintre noi nici nu au curajul sa priveasca un cadavru, exista si persoane pe care o astfel de priveliste le excita.

Marchizul de Sade era faimos, printre altele, pentru atractia fata de cadavre. El obisnuia, se pare, sa înjunghie femei deja moarte ca sa creeze noi orificii potrivite pentru penetrare. Mai aproape de zilele noastre, un gropar din SUA a fost arestat pentru ca viola cadavrele de sex feminin din cimitirul sau. Motivatia lui: femeile vii nu prea erau atrase de el.

Mai putin impresionanta este pseudo-necrofilia, în care unul dintre parteneri se preface mort pentru a-l excita pe celalalt.

Agalmatofilii sunt atrasi de reprezentari ale corpului uman: statui, papusi, manechine de plastic etc. Ei mimeaza actul sexual folosind obiectul respectiv drept partener, dar pot fi excitati si de apropierea între doua manechine, de exemplu, sau între un manechin si un alt om.

Canibalismul sexual este un fenomen întalnit în natura, la anumite specii, unde unul din parteneri îl mananca pe celalalt , dupa împerechere. Oricat ar parea de ciudat, si oamenii au astfel de dorinte, unul din parteneri lasandu-se mutilat pentru ca celalalt sa manance bucati din carnea sa. Cei care nu merg atat de departe se multumesc sa se prefaca sau se uita la poze.

Exista site-uri de unde se pot cumpara fotografii cu femei asezate pe platouri sau care fierb în oale uriase, alaturi de morcovi si rosii. De obicei si victima este de acord, ei facandu-i placere sa se vada mancata de partener. Se pare ca pe aceste femei le excita abandonul total în fata barbatului.

Tot despre asta e vorba si în cazul mumificarii. Aceasta practica implica transformarea unuia dintre parteneri într-o „mumie” prin înfasurarea în folie de plastic, material textil etc. Prinsa în capcana din cap pana în picioare, este complet imobilizata si arata ca o mumie egipteana. Ea este lasata asa pentru mai mult timp sau este tachinata si stimulata sexual înainte de a fi eliberata.

Daca unii sunt atrasi de morti, altii se excita cand vad oameni vii, dar mutilati. Teratofilia este atractia sexuala fata de persoane cu malformatii sau diformitati de orice fel. O varianta este necrotomofilia, adica atractia fata de persoane cu membre amputate. Unii merg pana acolo încat le cer partenerilor sa-si amputeze o mana sau un picior pentru ca ciotul ramas li se pare incredibil de atragator.

Daca majoritatea femeilor îsi cauta un barbat romantic, cinstit si fara nicio condamnare la activ, unele dintre femei sunt atrase de criminali periculosi. Cu cat crima înfaptuita este mai teribila, cu atat creste atractia. Acest comportament se numeste ibristofilie sau, mai simplu, sindromul „Bonnie si Clyde”.loading...

Adauga un comentariu