Diverse

Cele mai bizare legi din lume: De la calaritul cailor urati la mestecatul gumei in public

Publicat: 14 mart. 2017
4

Chiar daca ne aflam in secolul XXI, asta nu inseamna ca in lume nu mai exista legi absurde. Iata mai jos cateva dintre ele, adunate de Mirror.co.uk:

– O lege din Florida le impiedica pe femeile singure, divortate sau vaduve sa sara cu parasuta duminica. Femeile care incalca legea risca sa plateasca amenzi sau chiar sa ajunga la inchisoare.

– In Eboli, Italia, este interzis sa te saruti intr-un vehicul in miscare. Amenzile pentru aceasta contraventie sunt de pana la 500 euro.

– Din dorinta de a pastra orasul curat, autoritatile din Singapore au interzis, in 1992, sa interzica guma de mestecat in spatiile publice. Oricine mesteca guma de mestecat in timp ce merge pe strada risca amenzi de pana la 440 de euro.

– In Oklahoma, SUA, poti fi amendat sau incarcerat daca te strambi la un caine. Tot aici, este interzis sa citesti o banda desenata in timp ce conduci un vehicul, iar proprietarii de baruri trebuie sa-i impiedice pe musterii sa vorbeasca despre partide de sex cu bivoli.

– Doi turisti din Capri, Italia, au fost arestati de curand pentru ca au purtat papuci zgomotosi. „Incaltamintea zgomotoasa” a fost interzisa pentru a le a oferi localnicilor un trai cat mai tihnit.

– In Birmingham, Alabama, este interzis sa faci sex pe treptele unei biserici dupa apusul Soarelui. Legea nu spune nimic despre partidele de sex din timpul zilei.

– In Hartford, Connecticut, este interzis sa incerci sa educi un caine. Nu se stie exact daca aici intra si dresajul.

– In Wilbur, Washington, persoanele care calaresc un cal urat in public risca o amenda de pana la 200 de euro.

– O lege din Iran inca le permite barbatilor sa faca sex cu diverse animale domestice. Le este insa interzis sa faca sex cu animale salbatice, in special cu leoaice.
Adauga un comentariu