Remedii naturiste

Cele mai bune 4 ceaiuri care scad colesterolul rau

Publicat: 21 iul. 2015
LDL-colesterol sau „colesterolul rau” reprezinta o fractiune a colesterolului care se depune pe vasul de sange, daca este in exces. Se formeaza astfel celebra placa de aterom care este practic o depunere de grasime pe vasul de sange. Ca urmare a acestui fenomen, vasul de sange se ingroasa si isi pierde elasticitatea din ce in ce mai mult.
Ceai verde
La ce e bun – este cel mai eficient luptator impotriva colesterolului. Consumat cu regularitate scade nivelul de “colesterol rau”. Cum il consumi – ar fi bine sa-ti faci un obicei de a consuma in fiecare zi cam 2 cani de ceai verde. Este un adevarat miracol al naturii!

Regimul rapid care scade colesterolul
 
Anghinare
La ce e buna – in primul rand este un energizant natural. Apoi, regleaza procesul de formare a colesterolului si este tonic hepatic.
Cum o consumi – sub forma de infuzie. Trebuie sa urmezi insa o cura in timpul careia sa bei cam 2 cani pe zi, timp de o luna. Fa o pauza de 10 zile si reia tratamentul.
Catina
La ce e buna – bogata in vitamina C si antioxidanti, catina regleaza nivelul de colesterol si este un bun tonic general. Cum o consumi – din fructele ei portocalii zdrobite, prepara o infuzie din bea 1-2 cani pe zi, timp de doua saptamani.

Tu stii cat colesterol contin alimentele pe care le consumi frecvent?

 
Patlagina
La ce e buna – pe langa proprietatile ei detoxifiante, patlagina este si un bun regenerator celular, dar mai ales un redutabil inamic al colesterolului. Cum o consumi – din frunze uscate fa o infuzie – o lingura de planta la o ceasca de apa fierbinte. Ia cate o lingura de preparat o data la 2-3 ore, timp de 10 zile.


loading...

Adauga un comentariu