Magazin

Cele mai bune alimente pentru potența la bărbați

Publicat: 16 iun. 2021

O viață sexuală activă și sănătoasă se obține printr-un stil de viață echilibrat. Iar, din acest punct de vedere, alimentația bărbaților are un rol important în susținerea potenței.

Așa cum se recomandă și în cazul eliminării stresului sau în întărirea sistemului imunitar, o alimentație corectă poate preveni principalele disfuncții erectile cu care bărbații se pot confrunta de-a lungul vieții.

Citește mai multe sfaturi și despre cum să fii în formă după 60 de ani.

De ce sunt aceste alimente recomandate?

Pentru că au un efect puternic afrodiziac. Ele cresc libidoul și susțin circulația sângelui către organele genitale bărbătești.

Astfel, pe măsură ce consumi fructe, legume și alte alimente bune pentru potență vei reuși să te bucuri de experiențe intense indiferent de vârstă.

Așadar, hai să trecem în revistă lista celor mai importante alimente pe care să le incluzi în meniul tău zilnic.

Cele mai recomandate alimente bune pentru potența la bărbați

Carnea

Da, carnea este bună în prevenirea simptomelor specifice impotenței sau celor mai des întâlnite disfuncții erectile. Adică, în acele probleme pentru care se pot recomanda cele mai bune suplimente pentru potență.

Carnea conține aminoacizi care îmbunătățesc circulația sângelui în zona pelvisului ceea ce înseamnă o funcționare normală a aparatului reproducător masculin.

Consumă carne de vită, pui și porc pentru că aceasta conține Zinc și L-arginină. Acești nutrienți au fost dovediți ca fiind buni în tratarea problemelor cu potența la bărbați.

Nucile și semințele

Dacă ești vegetarian nu trebuie să îți faci griji. Poți înlocui carnea cu nuci, semințe dar și cu pește sau fructe și legume.

În ceea ce privește nucile și semințele, cam tot ceea ce găsești în comerț este bun pentru potență. De la nucile clasice românești și până la alunele de pădure sau semințele de dovleac, toate te vor ajuta să uiți de problemele din dormitor.

Somonul și stridiile

Somonul și stridiile sunt recomandate pentru că au un conținut ridicat de acizi grași omega-3 și Zinc. Acești nutrienți sunt buni pentru sănătatea inimii, pentru circulație și pentru buna funcționare a funcțiilor sexuale la bărbați.

Consumă pește gras pentru a crește nivelul testosteronului și pentru a evita degradarea țesuturilor.

Mere și alte fructe

Merele, fructele de pădure, cireșele sau strugurii sunt fructe bune pentru potență. Toate aceste fructe conțin quercetină, un antioxidant cu rol în controlul prostatei și a cistitei interstițiale.

Desigur, să nu uităm rolul important al fructelor în susținerea circulației, cea care este atât de importantă în funcționarea normală a aparatului reproducător la bărbați.

Mierea

Dacă vrei să ai o viață sexuală activă și intensă pentru cât mai mult timp atunci mierea nu trebuie să lipsească din alimentația ta. Are efecte benefice în alungarea stresului și a oboselii, în refacerea celulară și a țesuturilor precum și în impulsionarea fluxului sanguin. Ea este un puternic afrodiziac cu rezultate bune în tratarea disfuncțiilor erectile.

Nu degeaba există produse pentru potență care au ca ingredient principal mierea. De altfel, mierea pentru potență înlocuiește cu succes produsele clasice pentru potență, așa cum spun mulți bărbați, spre exemplu, atunci când publică păreri despre Tianli.

Vinul roșu

Un pahar de vin roșu te va ajuta să te relaxezi. Să treci peste eventualele probleme psihologice legate de performanța ta în dormitor. Astfel, vei scăpa de gândurile rele și te vei putea bucura mai mult de partenera ta.

Vinul roșu este un bun afrodiziac și pentru femei, așadar puteți să consumați un pahar în doi, înainte de a duce lucrurile în dormitor.

Adauga un comentariu