Magazin

Cele mai bune batoane si gustari proteice 

Publicat: 29 mai 2020

Batoanele și gustările proteice nu pot lipsi din meniul zilnic al unui sportiv de performanță, sau al unei persoane active care vrea să se hrănească sănătos și să fie mereu în cea mai bună formă. 

Batoanele proteice reprezintă o sursă de nutrienți de calitate mereu la îndemână, fiind ușor de consumat oricând, oriunde. Dacă vrei să te hrănești corect astfel încât să stimulezi creșterea musculară și să-ți eficientizezi programul de antrenament, poți alege în locul altor gustări nesănătoase, batoanele fitness din selecția Fit4Pro. 

Batoanele proteice pot fi consumate înainte sau după antrenament, pentru a-ți reface depozitele de energie și pentru a-ți lua porția zilnică de fibre.  

Batonul proteic cu alune Yippie NUTS are un miez moale de proteine acoperit cu un strat proteic cremos, presărat cu alune și acoperit cu cea mai fină ciocolată cu lapte. Având un conținut scăzut de zahăr și un conținut crescut de proteine, batoanele Yippie NUTS sunt pe cât de delicioase pe atât de eficiente în a te menține în formă. 

Protein Crunch este noua gustare proteică din selecția Fit4Pro ce oferă proteină din zer 30% și proteină de orez de înaltă calitate, pentru ca tu să te simți și să arăți perfect zi de zi.  Gustarea sub formă de snacks te poate însoți oriunde, la sală, în oraș, la antrenament. 

Dacă-ți dorești un baton energizant pe bază de fructe și cereale, poți încerca noul Endurance Bar de la Victory Endurance. Batonul delicio este realizat cu peste 39 de grame de ovăz pur, la care s-au adăugat și fructe tropicale (ananas și papaya) cu enzime digestive care facilitează digestia și îi îmbunătățesc aroma.

Adauga un comentariu