WoW!

Cele mai bune ceaiuri de slăbit. Care are efect mai mare

Publicat: 17 sept. 2021
doua pahare cu cele mai bune ceaiuri de slabit
Ceaiurile sunt eficiente împotriva kilogramelor în plus pentru că stimulează tranzitul intestinal și inhibă senzația de foame

Oricine îşi doreşte o siluetă ca trasă prin inel. Femeile, cu preponderență, vor să arate cât mai atrăgătoare şi mai suple. Vârsta însă îşi spune cuvântul. Odată cu înaintarea în vârstă, organismul trece prin diverse schimbări. Adolescența este perioada care îşi spune un cuvânt, apoi urmează perioada de graviditate şi menopauza, în cauza femeilor. Toate sfaturile au legătură cu nutriţia. Se spune şi că natura ne poate oferi cele mai bune ceaiuri de slăbit.

Ce este adevărat şi ce nu este? Da, regimul alimentar trebuie ajustat, dar nu neapărat pentru a slăbi, ci pentru a fi sănătoşi în general. Spre exemplu, avem dieta daneză şi dieta cardiologilor. Diferenţa între cele două constă în faptul că prima este hipocalorică, în timp ce a doua ne învaţă să dobândim obiceiuri sănătoase pentru o perioadă cât mai lungă. Totuşi, nu este nimic rău dacă vrem să bei şi altceva în afară de apă.

Cele mai bune ceaiuri de slăbit

Industria famaceutică abundă în produse care de care mai miraculoase. Reclamele nu se dezic din a ne prezenta produsele ca fiind o descoperire foarte mare. Cât este însă adevăr şi cât e pură reclamă? Oferta de ceaiuri de slăbit cuprinde atât produse cu efect uşor laxativ, cât şi cu efect diuretic ori de echilibrare a activităţii endocrine.

Uite câteva ceaiuri care ajuta în procesul de slăbire. Le poţi încerca şi tu.

eaiul verde este unul dintre cele mai eficiente antioxidante. Şe spune că poate opri absorbţia acizilor graşi şi dizolvăa şi grăsimile. Mai mult, întrucât conţine teină, poate înlocui cafeaua cu succes. Diferenţa între cele două lichide constă în faptul că teina se dizolvă treptat, astfel că prelungeşte efectul ceaiului şi are şi un impact toxic mai redus.

Ceaiul negru este asemănător cu ceaiul verde. Din câte se pare, e un fel de insulină naturală, în sensul că poate regla indicele glicemic. Și el stimulează arderea grăsimilor.

Ceaiul din coajă de cruşin e recomandat când suferi de constipaţie cronică. Aşadar, trebuie consumat cu atenţie, pentru a nu îţi obişnui organismul cu el.

Ceaiul de mentă este benefic pentru reglarea digestiei şi pentru stimularea secreţiei biliare. Atenţie însă că, dacă bei prea mult ceai, rişti să dai în extrema cealaltă, şi anume să suferi de constipaţie.

Nu uita şi de banala lămâie. Când bei ceai ori apă, aromează-le cu puţină zeamă de lămâie. Aceasta previne hiperaciditatea gastrică, ea reuşind să transforme un aliment acid într-unul bazic. În plus, este o sursă bună de vitamina C, are mulţi antioxidanţi şi detoxifiază organismul.

Ceaiul din flori de soc provoacă transpiraţie abundentă, dar prin ea se elimină şi toxinele din corp. Aşadar, purifică celulele şi elimină retenţia de apă. Mai mult, se pare că e benefică împotriva celulitei şi împotriva senzaţiei de foame.

Nu uita nici de lemnul dulce. Acesta este şi laxativ, şi diuretic. Întrucât măreşte motilitatea digestivă, ajută la reglarea tranzitului intestinal. Astfel eviți și problemele referitoare la constipație, dar și apariția hemoroizilor. Totuși, în cazul în care ai probleme cu hemoroizii, încearcă mai întâi un remediu cu pelin.

Adauga un comentariu