Remedii naturiste

Cele mai bune ceaiuri pentru pietre la rinichi

Publicat: 04 mart. 2013
7

Ceaiul de mesteacan – Obtinut din frunze de mesteacan, acest ceai are un puternic efect diuretic si grabeste eliminarea toxinelor din organism. Ceaiul de mesteacan este foarte eficient in spargerea pietrelor la rinichi deoarece accelereaza eliminarea acidului uric.

Ceaiul de papadie – Ceaiul de papadie contribuie la eliminarea nisipului si a pietricelor la rinichi, datorita efectului depurativ si diuretic.

Sucul de afine – Sucul de afine poate fi consumat atat pentru tratarea, cat si pentru prevenirea pietrelor la rinichi. El are o actiune eficienta asupura inflamatiilor cronice ale tractului urinar si combate inflamatiile vezicii urinare.

Sucul de clementine – Bogat in nutrienti si vitamine, sucul de clementine este ideal pentru dizolvarea si eliminarea pietrelor la rinichi. Acidul citric din sucul de clementine este benefic si pentru prevenirea formarii pietrelor la rinichi.

Sucul de merisoare – Sucul de merisoare este deosebit de eficient in tratarea si prevenirea pietrelor la rinichi. Un efect la fel de benefic il are si ceaiul de merisoare. Trebuie doar sa alegi varianta care iti place cel mai mult.

Adauga un comentariu