Destinatii turistice

Cele mai bune hoteluri din lume pentru 2012 – FOTO

Publicat: 23 feb. 2012

In cadrul topurilor „Best of 2012”, publicatia TripAdvisor a realizat un clasament al celor mai bune hoteluri din lume. „Top 25 Hotels in the World” plaseaza pe locul 1 un hotel din Belize.

1. The Phoenix Resort, San Pedro, Belize

Cine isi doreste o vacanta intr-o destinatie exotica poate alege un sejur in Belize, in resortul hotelier Phoenix. Aflat in orasul pitoresc San Pedro, The Phoenix Resort constituie un complex hotelier pe malul marii care ofera musafirilor sai tot ceea ce isi pot dori in vacanta. Hotelul pune la dispozitia turistilor piscine, restaurante, baruri, o sala de fitness si spa-ul.

2. Anastasis Apartments, Imerovigli, Grecia

Apartamentele Anastasis se afla in nord-vestul insulei Santorini, in satul Imerovigli, intre Fira si Oia. Complexul nou de cladiri ofera panorame spectaculoase asupra caldeirei, in special la apusul soarelui. Turistii gasesc aici apartamente echipate complet, spatioase, cu arhitectura traditionala, ideale pentru cei care isi doresc o vacanta pe cont propriu.

3. Hamanasi Adventure and Dive Resort

Hamanasi Adventure and Dive Resort este cel de-al doilea hotel din Belize aflat in topul TripAdvisor pentru cele mai bune hoteluri din lume. Complexul hotelier se afla in Hopkins, intre Muntii Maya si Marea Caraibelor. Plaja este inconjurata de o vegetatie tropicala, cu pasari si fluturi intr-o explozie de culori.

Care sunt celelalte hoteluri

Pe locul 4 se plaseaza un hotel din Marrakech, numit Riad Kniza, in timp ce pe locul 5 se situeaza Derwent House Boutique Hotel din Cape Town Central, in Africa de Sud. Iata si urmatoarele pozitii din clasament:

6. Castlewood House, Dingle, Irlanda
7. Palais Amani, Fes, Maros
8. Loch Lein Country House, Killarney, Irlanda
9. Tambo del Inka, Luxury Collection Resport&Spa, Urubamba, Peru
10. Golden Well (U Zlate Studne), Praga, Republica Ceha
11. Waldorf Astoria Chicago, Chicago, Illinois
12. Wellness Hotel Casa Braca, Malcesine, Italia
13. Strandhill Lodge and Suites Hotel, Strandhill, Irlanda
14. Alchymist Residence Nosticova, Praga, Republica Ceha
15. Charterhouse Hotel, Torquay, Marea Britanie.
Adauga un comentariu