Jocuri

Cele mai bune jocuri online gratuite

Publicat: 26 ian. 2012

Modelul Free 2 Play a fost adoptat de tot mai multe jocuri online, dispuse sa-si atraga astfel utilizatorii, convingandu-i apoi sa plateasca pentru mai multe optiuni. Daca nu esti la curent cu cele mai noi lansari de jocuri disponibile online, incearca 10 cele mai bune jocuri gratuite, din selectia MaximumPC.

1) Team Fortress 2

Unul dintre cele mai cunoscute shootere disponibile online gratuit, Team Fortress 2 se joaca in echipa si ofera un stil vizual apreciat de utilizatori si un gameplay de exceptie. Toate hartile si toate clasele din joc sunt disponibile gratuit. Plata iti aduce insa acces imediat la orice item.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

2) Age of Conan

Jocul MMO creat de Funcom nu mai este considerat o amenintare la adresa WoW, dar ofera optiuni mai reusite de lupta. Jocul ofera gratuit doar 4 clase, si unele dungeon-uri. Pentru accesul complet, vei fi nevoit sa platesti.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

3) World of Tanks

Imbinand strategia cu actiunea pentru jucatorii care nu sunt interesati de genul fantasy, World of Tanks ofera o experienta satisfacatoare. Jucatorii au la dispozitie gratuit multe tancuri si arme si toate hartile. Contra cost, obtii insa acces la mai multe tancuri si progres mai rapid.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

4) Poxnora

In sistem de turn-uri pe o grila, Poxnora poate fi jucat ca multiplayer online, dar ofera si campanii single player. Versiunea gratuita ofera un numar rezonabil de campanii si „rune”, dar pentru a avea acces la toate, este necesara plata.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

5) Lord of the Rings Online

Cu un gameplay asemanator WoW si Dungeons & Dragons Online, jocul ofera insa atmosfera speciala din Middle Earth. Toate rasele si clasele de baza sunt gratuite, dar numarul de nivele disponibile gratuit este limitat.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

6) Allods Online

Continuare a „Rage of Mages”, Allods Online aduce imbunatatiri majore, ce includ posibilitatea de a construi si de a pilota nave spaciale. Jocul ofera gratuit optiunile de baza, dar cei care platesc au acces la mai multe upgrade-uri ce usureaza sau cosmetizeaza jocul.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

7) Forsaken World

Grafica reusita este atuul cel mai mare al Forsaken World, joc realizat de acelasi dezvoltator ca si Perfect World. Ai la dispozitie gratuit aproape tot continutul jocului si poti duce toate clasele la nivelul maxim.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

8) Global Agenda

Joc MMOFPS pentru echipe, Global Agenda ofera o multitudine de misiuni Player vs Player si continut generos Player vs Environment. Aproape totul este gratui, ai putea fi tentat sa platesti doar pentru upgrade-uri vizuale sau acces mai usor la unele echipamente.

9) League of Legends

Cel mai popular joc Multiplayer Online Battle Arena, League of Legends iti ofera posibilitatea sa-ti alegi eroul dintr-o gama larga si sa pleci imediat la lupta. Gratuit ai acces la toate modalitatile si hartile, dar la un numar relativ mic de eroi. Contra cost, poti avea acces permanent la eroi.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

10) Champions Online

Cu optiuni de customizare avansata a eroilor, Champions Online a fost comparat cu City of Heroes datorita stilului rapid de joc. Utilizatorii care prefera accesul gratuit au acces la intreg gameplay-ul, dar la un numar redus de personaje. Daca platesti, poti customiza mai mult personajele si ai acces la un „adventure pack” suplimentar.

10 cele mai bune jocuri online gratuite

Adauga un comentariu