Sanatate

Cele mai bune pastile menopauză. Remedii cu efect calmant pentru a scăpa de stările de iritabilitate

Publicat: 03 aug. 2022
femeie care se tine de cap din cauza durerilor provocate de menopauza
Senzație de căldură, transpirație, palpitații, astfel de atacuri durează de la 1 la 3 minute

Tot mai multe femei sunt în căutare de cele mai bune pastile pentru menopauză. Disconfortul din timpul menopauzei sunt familiare multor femei. Senzație de căldură, transpirație, palpitații, astfel de atacuri durează de la 1 la 3 minute și se repetă de până la 10 ori pe zi și uneori chiar mai des. Medicamentele pentru bufeuri pentru menopauză, selectate de experți, vor ajuta să scăpați de disconfort.

Din moment ce menstruația întârzie la femeile trecute de o anumită vârstă cu siguranță acestea se apropie de perioada de menopauză. Bufeurile din timpul menopauzei sunt o consecință a deficienței hormonilor estrogeni, care apare în corpul unei femei din cauza scăderii funcției ovariene. Prin urmare, multe medicamente eficiente pentru bufeurile funcționează ca înlocuitori și compensează lipsa hormonilor sexuali feminini. Acestea sunt produse cu estrogeni care sunt utilizate ca parte a terapiei hormonale de menopauză. Ca alternativă, pot fi utilizați agenți non-hormonali, fitoestrogeni, medicamente din plante și de sinteză cu efect calmant și antidepresiv.

femeie care isi face vant cu un ventilator de mana din cauza menopauzei
Bufeurile din timpul menopauzei sunt o consecință a deficienței hormonilor estrogeni

Cele mai bune pastile menopauză. Ce remedii sunt recomandate de către specialiști

Experții au selectat mai multe medicamente eficiente pentru bufeurile cauzate de menopauză. Evaluarea include pastile, geluri, plasturi și spray-uri. Cu toate acestea, nu facem publicitate pentru medicamente și nu recomandăm automedicația. Orice remediu din lista propusă poate fi luat numai conform indicațiilor medicului.

Unul dintre cele mai eficiente medicamente este proginova. Acest medicament conține analogul de estrogen estradiol. Ingredientul activ compensează lipsa de estrogen din corpul feminin. Datorită acțiunii medicamentului, bufeurile, tahicardia și transpirația scad sau chiar dispar.

femeie care sufera de dureri de cap si se tine de el din cauza menopauzei
Prin urmare, multe medicamente eficiente pentru bufeurile funcționează ca înlocuitori și compensează lipsa hormonilor sexuali feminini

De asemenea, treptat dispare și iritabilitatea și depresia. Cu ajutorul remediului se menține elasticitatea pielii și a mucoaselor, iar oasele nu mai pierd calciu. Oasele nu pierd această substanță necesară organismului dacă pe parcursul ciclului a fost folosită cupa menstruală.

Însă acest medicament nu trebuie luat de persoanele care suferă de boli oncologice estrogen-dependente existente sau suspectate, tromboze venoase și tendința la aceste afecțiuni. Medicamentul are o acțiune complexă, deoarece pe lângă calmarea bufeurilor, remediul ajută la scăderea altor simptome ale menopauzei.

Medicament și plasture care te vor ajuta să ameliorezi bufeurile provocate de dereglările hormonale

Divigel conține estradiol sintetic, un analog al hormonului sexual feminin. Cu utilizarea regulată, medicamentul ajută la eliminarea simptomelor deficienței de estrogen, adică bufeuri, transpirații, schimbări de dispoziție, palpitații ale inimii. Divigel previne, de asemenea, scurgerea calciului din țesutul osos și dezvoltarea osteoporozei, care afectează adesea femeile în timpul menopauzei.

femeie care discuta cu un medic zambind
Disconfortul din timpul menopauzei sunt familiare multor femei

Contraindicațiile pentru Divigel sunt aceleași ca și pentru alte medicamente care conțin estrogeni, adică cancer de sân, tumori estrogen-dependente, sângerări vaginale, dureri de burtă de origine necunoscută și tromboză.

Medicamentul Klimara arată ca un plasture transparent, în interiorul căruia există o substanța activă, estradiol, un analog sintetic al hormonului sexual feminin. Tencuielile sunt ambalate în 4 pungi. Plasturele se scoate din ambalaj și se lipește imediat pe pielea curată și uscată. Aplicațiile sunt schimbate la fiecare 7 zile. În acest timp, substanța activă pătrunde continuu în piele, ceea ce vă permite să mențineți un nivel stabil de estradiol.

Klimaktoplan este un preparat homeopatic non-hormonal conține componente de origine naturală și o cantitate mică de excipienți. Ajută la reducerea sau oprirea completă a simptomelor precum bufeurile, iritabilitatea nervoasă, sângerări între menstruații și durerile de cap.

Printre cele mai bune pastile de menopauză se numără și medicamentul deprim. Preparatul pe bază de plante non-hormonal conține extract de sunătoare. Disponibil sub formă de pastile și capsule. Are un efect antidepresiv și calmant ușor. De asemenea, ajută la normalizarea funcționării tractului gastrointestinal și la creșterea tonusului general al corpului. Medicamentul ajută la combaterea iritabilității crescute, anxietății, tulburărilor de somn și bufeurilor.

femeie care se tine cu mana de cap si priveste ingandurat
Medicamentele pentru bufeuri pentru menopauză, selectate de experți, vor ajuta să scăpați de disconfortAdauga un comentariu