Magazin

Cele mai bune sfaturi de la un batran pentru barbatii care vor sa se casatoreasca. Si femeile ar trebui sa citeasca asta

Publicat: 30 iun. 2018

Cand ma gandesc ce tip de sfat este cel mai bine de dat, trebuie sa spun sfaturi despre casatorie. De ce? Pentru ca jumatatea dvs. este cea cu care va petreceti intreaga viata.

Ei sunt aceia care suporta orice greutate, esec si lupta alaturi de voi. Ei sunt alaturi de dumneavoastra pentru succes, crestere si binecuvantare. Va sprijiniti unul pe altul, va bazati pe unul pe altul si a faceti o viata impreuna.

O casatorie este un parteneriat si, daca o ingrijesti, poate fi cel mai puternic lucru din viata ta. Va poate oferi confort, speranta si stabilitate atunci cand restul lumii nu poate.

Cuvinte de la un tata catre fiul sau despre mariaj

1. Fiul meu, daca continui sa cheltui pentru o femeie si nu te-a intrebat niciodata daca economisesti sau investesti si ea continua sa se bucure de atentie, nu te casatori cu ea.

2. Fiul meu, o femeie ar putea fi o sotie buna pentru tine, alta ar putea fi o mama buna pentru copiii tai, dar daca ai gasit o femeie ca o mama pentru tine, pentru copiii tai si pentru familia ta, te rog nu o lasa sa plece.

3. Fiul meu, nu limita pozitia sotiei tale in bucatarie, de unde ai invatat asta? Chiar si in zilele noastre, aveam terenuri de ferma unde lucrau in fiecare dimineata… acela a fost biroul nostru.

4. Fiul meu, daca iti spun ca esti capul casei, nu te uita la buzunar; uite daca vei vedea un zambet pe fata sotiei tale.

5. Fiul meu, daca vrei sa ai o viata lunga, lasa sotia ta sa fie responsabila de salariul tau, va fi dificil pentru ea sa-l cheltuiasca atunci cand ea este constienta de nevoile de acasa si facturile de platit, dar daca iti este in grija, ea te va intreba de bani chiar si atunci cand totul a fost cheltuit.

6. Fiul meu, nu-ti bate vreodata femeia, durerea din corpul ei nu este nimic de comparat cu rana din inima ei si asta inseamna ca ai problema de a trai cu o femeie ranita.

7. Fiul meu, acum ca esti casatorit, daca traiesti cu sotia ta o viata de burlac, vei fi din nou singur curand.

8. Fiul meu, in zilele noastre, am avut multe sotii si multi copii din cauza marilor noastre ferme si a multor recolte, nu mai exista aproape nici un teren pentru agricultura, asa ca imbratiseaza-ti femeia strans.

9. Fiul meu, sub copacul mare pe care am intalnit-o pe mama ta, ar putea fi terasele si restaurantele de astazi, dar aminteste-ti ca lucrul cel mai intim pe care l-am facut acolo era sa ne imbratisam.

10. Fiul meu, nu te lasa luat de val cand incepi sa faci mai multi bani, in loc sa cheltui pe acele picioare mici care nu au stiut niciodata cat de mult ai lucrat pentru a-i obtine, investeste-i pe acea femeie care a stat impreuna cu tine.

11. Fiul meu, cand am aruncat niste pietre sau am fluierat la fereastra casei bunicului tau, sa o chem pe mama ta, nu era pentru sex, ci pentru ca mi-a lipsit atat de mult.

12. Fiul meu, aminteste-ti, cand iti spui ca sotia ta s-a schimbat, ar putea fi ceva ce ai incetat sa faci si tu.

13. Fiul meu, mama ta, a mers cu bicicleta inainte de a-mi cumpara masina aceea testoasa de afara, orice femeie care nu va suporta cu tine micul tau inceput nu ar trebui sa se bucure de bogatiile tale.

14. Fiul meu, nu-ti compara sotia cu nici o femeie, exista motive pentru care si ea te suporta si te-a comparat cu vreun barbat?

15. Fiul meu, exista un lucru pe care voi il numiti feminism, bine, daca o femeie pretinde ca are drept egal cu tine in casa, imparte toate facturile in doua parti egale, ia o parte si cere-i sa inceapa sa plateasca cealalta parte.

16. Fiul meu, am intalnit-o pe mama ta fecioara si i-am adus multi cartofi dulci tatalui ei, daca nu-ti cunosti nevasta cand e fecioara, nu o invinovati, ceea ce nu ti-am spus este ca femeile noastre aveau prestigiu.

17. Fiul meu, nu ti-am trimis surorile la scoala pentru ca eram prost ca multi sa cred ca un copil de sex feminin nu imi va extinde numele de familie, te rog sa nu faci acea greseala, genul de femeie de succes pe care o vad astazi a facut sexul masculin o eticheta obisnuita.

18. Fiul meu, mama ta a luat o data carpa pe care o purtam si aproape ca a rupt-o pentru ca era suparata, nu am ridicat mana ca sa o bat pe ea din cauza unei zile ca asta, ca sa fiu mandru sa-ti spun ca nu mi-am batut niciodata sotia.

19. Fiul meu, in zilele noastre, femeile noastre aveau mai multa frumusete naturala, desi nu te-as minti, unele aveau pictura micute cu numele lor, mai ales pe bratele lor, cele pe care voi acum le numiti tatuaj, dar nu uita ca ele nu au expus nici o parte a corpului lor ca si femeile voastre din ziua de azi.

20. Fiul meu, mama ta si cu mine nu suntem interesati de ceea ce se intampla in casnicia ta, incercati sa rezolvati problemele fara a veni intotdeauna la noi.

21. Fiul meu, iti aduci aminte ca am cumparat prima masina de cusut pentru mama ta, ajut-o pe sotia ta sa-si atinga visele la fel ca si tine.

22. Fiul meu, nu te opri din a avea grija de mine si de mama ta, este un secret legat de imbatranire si de a avea copii sa aiba grija si de tine.

23. Fiul meu, roaga-te cu familia ta, exista un maine pe care nu il cunoasteti, vorbeste cu Dumnezeu, care stie totul, in fiecare zi.loading...

Adauga un comentariu