Magazin

Cele mai celebre supermodele intr-un pictorial extraordinar – FOTO

Publicat: 03 nov. 2011
Supermodelele din anii ’90 – Naomi Campbell, Helena Christensen, Yasmin Le Bon, Cindy Crawford si Eva Herzigova – au pozat intr-un pictorial spectaculos pentru revista Harper’s Bazaar, inspirat de cariera grupului Duran Duran.
Fiecare dintre cele cinci supermodele a jucat un anumit rol, alegandu-si sa imite un membru al grupului britanic. Astfel, top modelul Naomi Campbell, in varsta de 41 de ani, „a devenit” Simon Le Bon, solistul trupei Duran Duran, iar sotia acestuia din viata reala, Yasmin Le Bon, in varsta de 47 de ani, „a devenit” unul dintre chitaristii trupei britanice, informeaza dailymail.co.uk.
Cindy Crawford, in varsta de 45 de ani, a pozat in postura chitaristului John Taylor, Helena Christensen, in varsta de 42 de ani, a pozat la tobe, imitandu-l pe Roger Taylor, iar Eva Herzigova, in varsta de 38 de ani, a cantat la clape, imitandu-l pe Nick Rhodes.
Cele cinci supermodele din anii 1990 au pozat si pe coperta revistei Harper’s Bazaar, purtand corsete negre create de casa Dolce & Gabanna.
Adauga un comentariu