Dragoste

Cele mai ciudate 5 fetisuri sexuale

Publicat: 17 apr. 2010

Fanteziile sexuale pot scoate o partida de sex din rutina, dar de aici si pana la a dezvolta fobii sau fetisuri bizare, nu este decat un pas.

Formicofilia – este un fetis bazat pe placerea de a simti cum se tarasc insecte mici pe organele genitale.
Plusofilia – adica dragostea fata de papusile din plus. Este valabil pentru cei care nu se maturizeaza complet, ei masturbandu-se langa diferiti maiumutoi de plus.
Burusera – este un termen japonez ce denumeste fetisul cu un pantalon. Sunt de asemenea si magazine care vand pantaloni purtati de scolarite si bineinteles sunt si oameni care ii cumpara.
Ibristofilie – sau sindromul Bonny&Clyde se intampla atunci cand cineva este salbatic atras de o persoana care a savarsit o crima. Sau mai multe crime. Sunt unele femei innebunite care se indragostesc de criminali, violatori in serie au chiar canibali.
Obiectele gonflabile se regasesc si ele aici si nu vorbim doar despre papusi gonflabile ci chiar si animale sau orice fel de obiecte. Este ca atunci cand prietenul sau prefera sa fac sex cu o minge de gimnastica in loc sa faca sex cu tine.

Femeile nu sunt singurele tinte ale obsesiilor sexuale ale barbatilor.
De exemplu, un student din Mississippy, care, extraordinar de obsedat de masina sa, a fost vazut de multe ori masturbandu-se cu teava de esapament.
Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere, nu numai pentru a se reproduce.
Cel mai puternic muschi din corpul uman este cel al limbii! (Profitati, fetelor!)
Capnolagnia – pentru unii, nu exista placere mai mare decat sa-i privesca pe altii fumand. De cele mai multe ori, ei obisnuiesc sa ia chistoacele de pe jos, si sa se masturbeze tinandu-le intre buze.loading...

Adauga un comentariu