Arte vizuale

Cele mai ciudate morti din istorie

Publicat: 07 mai 2013
3
Moartea Maretului Sigurd din Orkney
Sigurd din Orkney se afla in timpul unei batalii importante si a reusit sa taie capul conducatorului armatei dusmane. Dintr-o intamplare ciudata, atunci cand capul dusmanului a fost retezat, dintii acestuia s-au infipt in piciorul drept al lui Sigurd. In doar cateva zile, din cauza infectiei, Sigurd a murit.
Moartea lui Eduard al II-lea
Eduard al II-lea (n. 25 aprilie 1284 – d. 21 septembrie 1327), a fost rege al Angliei din 1307 pana in ianuarie 1327. Eduard al II-lea a fost primul monarh care a fondat colegiile universitatilor din Oxford si Cambridge; el a fondat Cambridge’s King’s Hall in 1317 si a dat statut regal Colegiului Oriel din Oxford in 1326.Eduard a avut o moarte tragica care i-a survenit in urma introducerii unui fier incins in fund. De ce? Nu se stie cu exactitate.
Moartea lui George Plantagenet
George Plantagenet, un duc de origine engleza, a dorit sa moara intr-un butoi plin cu vin. Dorinta i-a fost indeplinita.
Moartea lui Adolf Fredrik
Adolf Frederick a fost rege al Suediei din 1751 pana la moartea sa. Tatal lui a fost Christian Augustus (1673—1726) duce si print de Schleswig-Holstein-Gottorp, print-episcop de Lubeck si administrator al ducatelor Holstein-Gottorp in timpul Marelui Razboi al Nordului in numele rudei sale, Karl Frederic.
Mama lui a fost Albertina Frederica de Baden-Durlach. Pe linie materna, Adolf Frederic era descendent al regelui Gustav I al Suediei. Din partea ambilor parinti, el era descendent Holstein-Gottorp. De asemenea, Adolf Frederic era a 13-a generatie de descendenti ai regelui Erik al V-lea al Danemarcei. El este cunoscut in istorie drept regele care a mancat pana la moarte. De ce? Pentru ca intr-o zi a mancat pana a murit.
Moartea jucatorilor de fotbal
In Congo a avut loc, in anul 1998, un eveniment foarte straniu. O intreaga echipa de fotbal a murit pe teren, dupa ce a fost lovita de fulger. Mai ciudat este ca toti jucatorii echipei oaspete au supravietuit.

sursa:efemeride.ro 

Adauga un comentariu