Fotografii

Cele mai CREATIVE case pentru PISICI

Publicat: 30 oct. 2017
     Nimic nu ar putea opri iubitorii impatimiti de pisici sa le creeze acestora cele mai bune conditii. Iata cele mai creative case pentru pisici gandite de stapani pentru a-si rasfata la maxim felinele.
Ansamblu complex de la Goldtatze
Daca consideri ca pisicii tale nu ii ajunge spatiul din casa, atunci ai putea sa ii cumperi un ansamblu cu turnuri si benzi pe care aceasta sa circule. Nu oriunde, insa, ci chiar pe pereti si pe tavan, pentru ca pretentioasa felina sa simta ca este cu adevarat importanta.
Idee ansamblului de la Goldtatze cand designerul Stefan Hofman a decis sa creeze niste benzi pe care pisica lui, Mowgli, sa se plimbe. Apartamentul nu era foarte spatios, asa ca rezultatul e fost unul cu totul inedit: o serie de poduri si platforme suspendate, legate intre ele prin benzi pe care pisicile pot umbla cu usurinta.
Pisicile lui Hofman nici nu mai ating podeaua de cand au aceasta instalatie complexa la indemana. Daca ai vazut ca pisicii tale ii place sa se catere te miri unde, gandeste-te cat de incantata ar fi de un asemenea sistem complex. Nu te astepta, totusi, la prea multa recunostinta din partea ei. In fond, toate aceste lucruri i se cuvin!
Casa pentru pisica cu sistem de incalzire
Cu siguranta pisica ta nu e prea incantata daca nu o lasi sa iasa din casa cand vrea. Atunci cand e frig afara, poate vrei sa o feresti de vremea rece. Pentru a rezolva aceasta problema si a-i oferi pisicii libertatea de care are nevoie, s-a inventat casa pentru pisica cu sistem de incalzire in interior. Bineinteles, totul a fost gandit sa fie cat mai confortabil, pentru ca se stie cat de mofturoase sunt micile feline. Podeaua casutei este impermeabila si moale, numai buna pentru lungile reprize de somn ale animalului tau de companie.
Sursa foto: www.hammacher.com Adauga un comentariu