Magazin

Cele mai DEZASTRUOASE relatii intre zodii

Publicat: 01 oct. 2014
O relatie fericita nu poate exista in lipsa unor ingrediente precum: iubire, respect, intelegere, comunicare si daruire. Astrologii sustin, insa, ca la fel de importanta pentru viitorul unei relatii este si compatibilitatea. Pentru a nu risca sa formezi un cuplu cu o persoana cu care nu esti compatibila, tine cont de relatiile intre zodii. In acest scop, ti-am pregatit un articol din care poti afla de ce zodii ar trebui sa te feresti atunci cand iti cauti un partener, pentru a fi sigura ca nu vei avea niciodata o relatie dezastruoasa.
Te invitam, asadar, sa afli mai multe despre relatiile intre zodii si despre motivele pentru care nu este bine sa intri intr-o relatie cu un partener apartinand unui anumit semn zodiacal!

Citeste si: Divele care reprezinta cu succes ZODIA ta!

Relatii intre zodiile Berbec si Scorpion
Desi exista o mare atractie fizica si sexuala intre aceste doua semne ale zodiacului, ambele guvernate de razboinicul Marte si impartasind aceeasi placere pentru emotiile intense, o relatie de lunga durata intre ele ar fi supusa esecului. Ravasit de farmecul misterios al nativului Scorpion, Berbecul, imprudent cum il stim, se poate arunca cu capul inainte intr-o relatie cu acesta. Relatiile intre zodii precum Berbecul si Scorpionul vor debuta cu fluturi in stomac si dragoste inflacarata si vor sfarsi intotdeauna cu dispute aprige pe tema comportamentului exigent si a geloziei Scorpionului. Asa cum apa stinge focul, si Scorpionul, semn de apa, ii va taia elanul Berbecului, semn de foc, prin atitudinea caustica si remarcele incisive.  

Citeste si: Cat de independent esti in functie de zodie

Relatii intre zodiile Taur si Varsator
Intre un semn de pamant (Taurul) si unul de aer (Varsatorul) nu poate exista decat o relatie haotica. Reprezentantii celor doua zodii nu vor fi niciodata pe aceeasi lungime de unda din cauza diferentelor ireconciliabile care ii caracterizeaza pe fiecare. Taurul este o persoana organizata, care adora sa planifice lucrurile pana in cel mai mic detaliu: el isi doreste sa formeze cu partenerul un cuplu de durata, viseaza la liniste, stabilitate (chiar rutina) si detesta schimbarile. Imprevizibilul Varsator, dimpotriva, adora schimbarile, nu isi planifica niciodata nimic, iar nevoia de libertate a acestuia se va opune intotdeauna, fara drept de apel, posesivitatii caracteristice Taurului. Relatiile intre aceste zodii se vor sfarsi inevitabil atunci cand Varsatorii se vor simti sufocati, iar Taurii, neintelesi. 
Mai multe aici .


loading...

Adauga un comentariu