Horoscop

Cele mai geloase 4 zodii in dragoste

Publicat: 06 iun. 2019
6

Unele zodii sunt mult mai geloase in relatii decat altele, iar acest lucru poate fi o adevarata lupta pentru ele. 

Care sunt cele mai geloase zodii?

Taur
Toata lumea stie ca Taurul este posesiv. Acesta este un semn zodiacal care apreciaza si valorizeaza bunurile materiale si, in consecinta, doreste sa isi creeze o viata frumoasa si luxoasa de care sa se bucure alaturi de persoana pe care o iubeste. Acest lucru devine o problema in momentul in care incepe sa isi priveasca partenerul drept ceva ce ii apartine, asadar considera ca e necesar sa il pazeasca si sa fie gelos. El are tendinta de a fi prea sufocant, asteptand tot timpul atentia si timpul lui. Ceea ce trebuie sa realizeze acest nativ este ca prin atitudinea lui nu ii apropie pe cei dragi, ci ii indeparteaza. 

Leu
Leul este un semn zodiacal mandru, care vrea sa fie mereu in centrul atentiei celor din jur, dar mai ales a partenerului de viata. Daca, din diverse motive, Leul simte ca nu primeste ce are nevoie de la partener, el devine nesigur si plin de resentimente. In cele din urma, e vorba de ego-ul lui, care odata ce e zdrobit, poate incepe sa il transforme in cea mai urata varianta a sa.
Ca rezultat, acest semn se poate inchide in el si se distanteaza in timp ce isi linge ranile, imaginare sau reale. 

Vezi si: Iata cum recunosti o relatie toxica

Fecioara
Fecioara este o zodie care se lupta cu invidia in general. Acest lucru se intampla pentru ca cere intotdeauna foarte mult de la ea si din cauza naturii sale extrem de critice. Aceasta dispozitie se poate extinde si in relatiile ei, dar se poate manifesta sub forma geloziei. Cel mai mic lucru care nu ii place o face sa isi acuze partenerul ca are pe altcineva sau ca primeste atentie de la altcineva. 

Scorpion
Scoprionul are porobleme de incredere, iar acest lucru se vede mai ales in relatiile lui. Sentimentele lui sunt foarte puternice si ii este greu sa le gestioneze, drept urmare este intr-o permanenta auto-aparare. Este mai bine sa se gandeasca la ce e mai rau, decat sa fie tradat, sau cel putin asa crede el. Acest semn poate merge atat de departe incat sa ajunga sa il spioneze pe cel de langa el. 

Adauga un comentariu