Destinatii turistice

Cele mai ieftine destinatii de vacanta pentru 2019

Publicat: 04 iul. 2019

Unele dintre cele mai bune destinatii de vacanta din 2019 se regasesc in tari precum Italia, Spania si Turcia, dar nu numai.

1. Turcia

Tinand cont de schimbarile economice prin care a trecut Turcia in ultima an, acum moneda nationala lira – poate fi cumparata mult mai ieftin, astfel te poti bucura de mai mult cu bani mai putini.

Orasul Marmaris situat pe riviera turca ramane una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta din Europa ale anului.

2. Bali

Foarte multe persoane deja au vizitat anul acesta celebra statiune iar motivul este unul deloc suprinzator – stilul de viata sau nivelul de trai este destul de scazut. De exemplu, un pranz pentru 2 persoane costa in medie 10 lire britanice.

3. Spania

Anul acesta pretutile din Spania au scazut cu 2%, astfel tara devine una dintre cele mai bune de vizitat privind raportul destinatie – costuri.

4. Bratislava

Capitala Slovaciei a devenit una dintre destinatiile tinta pentru mileniali. Zborurile catre capitala sunt destul de ieftine iar cheltuielile locale ajung sa fie chiar si cu 44% mai mici decat cele din Viena.

5. Porto

Porto, oras din Portugalia, este unul foarte bogat in ceea ce priveste cultura locala si restaurantele cu specific. De asemenea, este unul dintre cele mai ieftine orase din vestul Europei cu preturi de pana la 3 ori mai mici decat cele din Lisabona.

6. Islanda

Aceasta reprezinta una dintre cele mai vizitate destinatii de catre britanici tinand cont ca in ultimul deceniu procentul de cumparare a monedei nationale – coroana islandeza – a crescut cu pana la 237%.

7. Croatia

Cu cele 1.000 de insule de vizitat si multe obiective, Croatia reprezinta una dintre cele mai bune destinatii de vacanta de vara din Europa.

8. Sudul Italiei

Unele dintre orasele cele mai bune de vizitat din Italia este Matera, situat in sudul peninsulei, mai ales datorita preturilor destul de mici comparativ cu alte orase ale tarii, dar si datorita centrului cultural pe care il reprezinta.

9. India

Anul acesta se implinesc 150 de ani de la nasterea lui Mahatma Gandhi, astfel incat pe parcursul intregului an vor fi numeroase festivitati pentru celebrarea lui. Insa, ceea ce reprezinta un avantaj pentru turisti este faptul ca o camera intr-un hotel de nivelul mediu costa aproximativ 16 lire (britanice) pe noapte, iar mancarea locala poate fi cumparata si la pretul de 1 lira.

10. Patagonia

Regiunea Patagonia se gaseste la granita dintre Chile si Argentina si reprezinta una dintre cele mai noi destinatii potrivite pentru excursionisti – Ruta Parcurilor in care se regasesc 17 parcuri nationale. Iar anul acesta eclipsa solara din iulie poate fi vazuta din aceasta regiune. loading...

Adauga un comentariu