Magazin

Cele mai importante diferențe dintre Loyalfans și Onlyfans – două platforme de top, speciale pentru adulți

Publicat: 09 mai 2022

Te-ai întrebat vreodată care este diferența dintre Loyalfans și Onlyfans? În calitate de creator de conținut destinat consumatorilor adulți probabil că vrei să știi care este cea mai bună opțiune pentru tine și afacerea pe care o conduci.

În ziua de azi poți face bani frumoși creând conținut online. Există o mulțime de platforme pe care creatorii de conținut le folosesc și prin intermediul cărora și-au dezvoltat afaceri de succes. Lumea a progresat enorm chiar și în ceea ce privește industriile destinate adulților, iar femeile care creează conținut sexy nu s-au simțit niciodată mai apreciate și mai lăudate pentru efortul lor.

Poți bineînțeles ca model online să folosești Instagram sau TikTok, așa cum fac mulți alți creatori de conținut din alte domenii. Dar dacă vrei să obții bani de pe urma muncii tale și nu doar colaborări cu diferite branduri, cel mai bine ar fi să te orientezi către o platformă care îți permite dă vinzi fanilor tăi abonamente cu plată precum Loyalfans sau Onlyfans.

Ce este Onlyfans?

Onlyfans este o platformă pentru adulți unde, ca model, poți să oferi fanilor tăi posibilitatea de a plăti un abonament lunar, iar în schimbul lui să le arăți conținut exclusivist.

Până nu de mult, Onlyfans a fost una din cele mai populare platforme de acest fel, cu mai mult de două milioane de modele înregistrate și peste 100 de milioane de utilizatori. Onlyfans a schimbat complet regulile jocului în cadrul industriei pentru adulți și din multe puncte de vedere se poate spune că a creat șanse egale pentru toate modelele, indiferent de posibilitățile lor financiare, de relații și alte lucruri care în general te ajută să evoluezi mai rapid în carieră.

Ce este Loyalfans?

La fel ca în cazul platformei Onlyfans, pe Loyalfans creatorii de conținut își pot posta creațiile și cere bani fanilor lor oferindu-le în schimb acces la ceea ce postează.

Din cauza unui raport recent lansat de BBC în care se spunea că Onlyfans interzice postarea conținutului pentru adulți, Loyalfans a căpătat multă popularitate în ultima perioadă deoarece mulți din creatorii de conținut care depindeau de Onlyfans până acum au trebuit să caute alternative la fel de profitabile.

Principalele diferențe dintre Loyalfans și Onlyfans

– banii pe care îi câștigi în calitate de creator de conținut

Atât Onlyfans, cât și loyalfans.com sunt două platforme care îți oferă 80% din veniturile pe care le generezi prin vânzarea de abonamente fanilor tăi. Cei 20% percepuți cu titlu de comision sunt pentru mentenanța platformei, cercetare, hosting, dezvoltare, afiliere și multe alte lucruri absolut esențiale unei platforme.

– modul de generare a veniturilor

Cele două platforme care fac subiectul acestui articol oferă creatorilor diferite opțiuni de a genera venituri. Pe platforma Loyalfans poți obține bani atât cu ajutorul videoclipurilor, cât și prin intermediul fotografiilor, mesajelor vocale, cererilor personale din cadrul mesajelor private și bineînțeles, abonamente. Și pe platforma Onlyfans opțiunile sunt similare. La fel ca pe Loyalfans și aici poți obține bani prin creare de conținut original, mesaje plătite și abonamente.

– garanția plățilot și siguranța utilizării platformei

În calitate de creator de conținut este important să știi când vei fi plătit pentru conținutul pe care îl creezi. În comparație cu platforma Onlyfans, Loyalfans este mult mai permisivă. De asemenea, Loyalfans își plătește modelele de două ori pe lună și le oferă acestora garanția că le va păstra conturile active, spre diferență de Onlyfans unde în ultimul timp nu mai beneficiază de această garanție.

– programe de recomandare

Dacă un model recomandă unui alt model platforma Onlyfans, primul este plătit cu o sumă de 5% din câștigurile celui de-al doilea pe o perioadă de 12 luni. Pe de altă parte, și aici este cea mai importantă diferență, dacă un model recomandă altui model platforma Loyalfans, primul câștigă suma de 5% din veniturile celui de-al doilea model pe viață. De asemenea, dacă un membru al platformei vizitează pagina ta mai întâi și apoi vizitează alte pagini, câștigi un procent din banii pe care el îi investește în conținutul altor modele. Astfel, Loyalfans îți oferă șansa de a câștiga bani chiar și din munca altora, iar acest lucru poate însemna venituri substanțial mai mari decât dacă postezi pe platforma Onlyfans.
Adauga un comentariu