Stiri si curiozitati

Cele mai importante secrete naziste cu privire la lumea ascunsa din Antarctica

Publicat: 19 ian. 2015
3

Hitler era dornic sa puna piciorul in Antarctica, iar o astfel de pretentie ar fi putut fi utilizata de propaganda National Socialista si mai departe fiind demonstratia unei noi Germanii superputernice.

Pe de alta parte, din motive politice, trebuia evitata provocarea Aliatilor. Germania nu era complet pregatita, la acel moment, pentru un viitor razboi. De fapt, s-a dezvoltat ideea unei expeditii semicivile in cooperare cu compania aeriana nationala germana Lufthansa.

Comanda pentru aceasta a fost acordata capitanului care avea experienta polara, Alfred Ritscher, care a mai condus expeditii la Polul Nord si a dovedit curaj si indemanare in conditii critice. Nava a parasit portul Hamburg in 17 decembrie 1938, indreptandu-se spre Antarctica pe o ruta precisa si determinata si a atins gheata la 19 ianuarie 1939.

Vezi si Cum au simulat canadienii ca sunt ocupati de NAZISTI

In urmatoarele saptamani, in 15 zboruri ale avioanelor Passat si Boreas s-au acoperit cam 600000 km patrati si s-au facut mai mult de 1000 de fotografii ale zonei. Aproape o cincime din intreaga Antarctica era scanata astfel, demonstrandu-se pentru prima data si simultan pretentia ca este teritoriu german. Pentru a intari aceasta pretentie si in afara, cele doua avioane au aruncat cateva mii de steaguri, poli metalici speciali cu insemnul zvastica. Intregul teritoriu era redenumit NEUSCHWABENLAND.

Vezi si INCREDIBIL! 80 de nazisti ar putea fi in viata

Germanii au descoperit vaste regiuni care erau in mod surprinzator zone fara gheata, cat si lacuri cu apa calda si intrari in pesteri.
O uriasa pestera de gheata intr-un ghetar a fost descoperita avand o dimensiune de 30 de mile langa un lac geotermal cu apa fierbinte dedesubt.

Au fost trimise diverse echipe stiintifice in zona, inclusiv vanatori de blanuri, colectionari si zoologi, specialisti de uzina, micologi, biologi marini, ornitologi. Numeroase divizii ale guvernului german au fost implicate in proiectul strict secret. Dupa ce au fost stranse toate datele, echipe de constructii subterane veneau in nave cargo, nave militare de transport si submarine. Navele cargo venind din Africa de Sud erau protejate de un submarin killer-gazda si nave militare. Aceasta ar explica eforturile naziste intense in nordul si sudul Africii. Orice nava care doar se apropia de rutele de transport din Africa de Sud in Antarctica erau distruse de vasele germane U pentru a proteja secretul.

Vezi si Urmasii lui Hitler – Satul din fosta Germanie de Est unde traiesc neo-nazistii

Dupa ce au fost aduse bunurile, au inceput sa vina VIP-urile si oamenii de stiinta cu un complement al ULTRA, o echipa SS nazista foarte specializata. Proiectele de constructie si proiectele secrete din Antarctica au continut de-a lungul razboiului.

Chiar inainte de finalul razboiului, doua nave U de aprovizionare germane au fost lansate dintr-un port de la Mare Baltica. S-a relatat ca ar fi luat cu ele membrii ai cercetarii disc-antigravitatie si echipe de dezvoltare, iar in final cele mai importante componente ale discului zburator, scriu cei de la efemeride.ro.

Aceasta includea note si desene pentru ultima farfurie sau proiecte disc aerian si proiecte pentru giganticele complexe subterane si provizii pentru remarcabilele fabrici subterane din Muntii Harz. Submarinele U au atins noul taram Neuschwabenland, unde le-au fost descarcate incarcatura secreta. La data de 10 iulie 1945, la mai mult de doua luni de la terminarea razboiului, submarinul german U-530 a capitulat autoritatilor argentiniene. Comandantul era Otto Wermoutt.

Submarinul avea un echipaj de 54 de oameni, iar incarcatura avea stocuri foarte mari de alimente. Echipajul era neobisnuit de tanar, iar cand au fost chestionati au pretins ca nu au rude. Germania a depus un mare efort in dezvoltarea secreta a armelor pentru a-si apara noul imperiu subteran, care fara indoiala, era construit cu ajutorul unui mare numar de sclavi de consum transportati din lagarele de concentrare. Orasul baza principal al Antarcticii a devenit cunoscut ca Noul Berlin sau cu numele de cod Base 211.

In 1946, baza secreta din Antarctica, Noul Berlin, incepea sa-si faca cunoscuta prezenta in spatiul aerian al SUA si URSS.
Aceste incursiuni erau facute cu farfurii zburatoare de inalta tehnologie.  In 1947, amiralul Richard Byrd a codus 4000 de trupe militare din Marea Britanie, Australia, SUA pentru a invada Antarctica. Operatiunea s-a numit Highjump.

Amiralul a spus ca nu voia sa inspaimante pe nimeni, dar realitatea amara era ca, in cazul unui nou razboi, SUA ar putea fi atacate de obiecte zburatoare care ar putea zbura de la un pol la altul la viteze incredibile. Batalia a durat trei saptamani iar amiralul Byrd a fost infrant. Dupa aceasta batalie amiralul Byrd a fost spitalizat si i s-a interzis sa mai faca declaratii.

Adauga un comentariu