Actualitate

Cele mai interesante modele de unghii scurte de sezon. Prin ce se deosebește manichiura balerina

Publicat: 26 oct. 2021
modele unghii scurte
Manichiura pentru unghiile scurte poate fi realizată utilizând diferite culori, modele și decorațiuni

Atunci când merg la salon, multe femei aleg modele pentru unghii scurte, în timp ce altele preferă manichiura balerina. În orice caz, situația diferă în funcție de gusturile fiecăreia, dar și de lungimea unghiilor. Dacă femeile care au unghii scurte, au mai puține opțiuni în privința manichiurii, nu același lucru se întâmplă în cazul celor lungi sau chiar medii.

După cum se știe, manichiura French este una dintre cele mai populare pentru unghiile scurte. Aceasta poate fi realizată utilizând diferite culori, modele și decorațiuni. Cu toate acestea, atunci când ne alegem un model de unghii, trebuie să ne asigurăm că tehnicianul de unghii de la salon îl poate realiza.

Modele elegante pentru unghii scurte

Dacă alegi stilul, textura și cromatica potrivită, unghiile scurte pot fi la fel de elegante ca și cele lungi. În plus, manichiura pentru unghii scurte este mai usor de îngrijit și mai practică. Unghiile scurte sunt potrivite atât pentru munca la birou, cât și pentru ocaziile speciale. Indiferent de forma unghiei, un prim model elegant pentru unghiile scurte este stilul french. Această manichiură pare că nu se demodează niciodată, fiind preferată de multe femei. Vârful unghiei este colorat în alb, iar restul este acoperit cu un strat roz transparent.

modele unghii scurte
Manichiura French este una dintre cele mai populare pentru unghiile scurte

Desigur, modelele de manichiura French diferă de la caz la caz, în funcție de stilul purtătoarei. De exemplu, în unele cazuri, oja albă poate fi înlocuită de roșu sau negru. O culoare potrivită pentru unghiile scurte este și movul – culoare la modă în acest an. Completată de paiete și diamante, culoarea ametistului atrage atenția prin luminozitate și eleganță. Totodată, pe lângă pietre prețioase, poți alege să îți decorezi unghiile scurte cu tehnica nail art. Pentru ca desenul de pe unghie să iasă și mai mult în evidență, restul unghiilor pot fi colorate în nuanțe mai închise sau mai deschise.

Modele de unghii balerina la modă

Manichiura în stil balerina este sofisticată și elegantă, oferind efectul de alungire a degetelor. Denumirea manichiurii vine de la forma lungă, ascuțită și vârful drept, care amintește de pantofii de balet. Indiferent de modă și tendințe, această manichiură în nuanțe de roșu va fi mereu în topul alegerilor. Roșul clasic oferă un plus de senzualitate și feminitate, cu o formă modernă. Cu toate acestea, roșul clasic nu este singura culoare care denotă eleganță și modernitate. Stilul de unghii balerina baby boomer este combinația a două stiluri populare în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Unghiile albastre sunt o alegere potrivită mai ales pe timp de vară. Cu toate acestea, ele pot fi purtate și pe timp de toamnă sau iarnă, când dorești să aduci un plus de culoare în zilele mohorâte. Modelul de unghii balerina decorat cu stele te va face să le îndrăgești dintr-o privire. Prin strălucirea lor aurie, stelele vor atrage atenție, oriunde te-ai afla. Tot la capitol strălucire, poți opta pentru o manichiură cu pudră metalică ce va oferi unghiilor un efect de oglindă. Poți alege dintr-o paletă largă de culori, cum ar fi auriu, argintiu, roz sau verde, în funcție de preferințe.

modele unghii balerina
Manichiura în stil balerina este sofisticată și elegantă, oferind efectul de alungire a degetelor

Culori diferite și nuanțe pastelate

Nuanțele pastelate sunt o altă alegere potrivită pentru unghiile balerină, efectul chic fiind garantat. Totuși, nu este obligatoriu ca unghiile să aibă toate aceeași culoare. De exemplu, poți alege o manichiură în două culori – roz și negru. La rândul lor, unghiile albe sunt alegerea potrivită pentru o nuntă, potrivindu-se cu rochia de mireasă.

Dar unghiile în stil balerină pot fi realizate și pe unghii false. Decorate cu sclipici holografic și ojă de culoare roz, ele capătă un aspect fabulos. Un model potrivit pentru vacanță sunt unghiile cu model de palmieri și pietre prețioase. Pe un fundal roz, unghiile dumneavoastră capătă un aer romantic, asemănător cu un apus de soare pe malul mării.

Nu în ultimul rând, deoarece se spune că nu poți da greș cu negrul, unghiile în stil balerina arată fabulos și în această culoare, în combinație cu nudul, diferite forme și modele de nail art. Așadar, există foarte multe modele atât pentru domnișoarele cu unghii scurte, dar și pentru cele ce preferă manichiura balerina. Limita este imaginația și priceperea tehnicianului.

Adauga un comentariu