Viata de cuplu

Cele mai loiale zodii: se dedica in totalitate familiei

Publicat: 04 feb. 2018
7

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii, amintind de predispozitia fiecareia de a se implica in relatii de lunga sau mai scurta durata. Acestea sunt persoane extrem de iubitoare si se dedica in totalitate familiei.

Taur (20 aprilie – 21 mai) 

Un Taur este semnul zodiacal ale carui relatii, odata stabilite, sunt aproape imposibil de rupt. Puteti sa va bazati pe un partener Taur atunci cand asteptati loialitate. Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de faptul ca va fi foarte nesigur si va incerca sa va controleze pana la punctul in care va va face sa va simtisi sufocat. Fiti foarte atenti sa nu-i tradati increderea,scrie relrules.com.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie) 

Balanta aduce pace si armonie in cuplu. Din toate zodiile, este semnul cel mai bine construit pentru relatii de lunga durata. Ele intotdeauna se gandesc la viitor. Acest lucru poate fi intimidant pentru o multime de oameni, mai ales in relatiile timpurii. De adesea, si ei sunt nesiguri in ceea ce priveste viitorul, motiv pentru care isi doresc in mod constant sa se pregateasca pentru orice situatie. Vor face tot ce pot pentru a mentine stabilitatea in relatie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) 

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti despre un Scorpioni este ca ei sunt capabili de o profunzime incredibila atunci cand vine vorba de dragoste. Nu se tem sa se indragosteasca nebuneste si nu renunta usor la persoana pe care o iubesc. Au o pasiune nebuna, dar poate dura destul de mult timp pana isi confirma dragostea. Deci, daca va indragostiti de un Scorpion, trebuie sa va asigurati ca sunteti suficient de rabdatori. Dar, odata ce se stabileste o conexiune, puteti fi siguri de dragostea si loialitatea acestora. 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) 

Capricornul este tipul de semn zodiacal care nu se va simti implinit daca se implica in relatii ce nu par a fi de lunga durata. Le place sa isi panifice viitorul si nu sunt dispusi sa formeze un cuplu cu persoane care nu par a-si dori stabilitate. Se dedica partenerilor si fac tot ce le sta in putinta pentru a se asigura ca lucrurile functioneaza asa cum trebuie.

sursa: adevarul.ro
 

Adauga un comentariu