Magazin

Cele mai mari 5 greseli pe care le poti face in casa ta

Publicat: 12 nov. 2013
1

Daca vrei sa ai o viata frumoasa, insa nu stii ce sa faci atunci ar trebui sa abordezi cateva elemente de feng shui. Aceasta forma de arta provenita din China este un instrument uimitor, cu un potential substantial care te poate ajuta in orice palier al vietii. Inainte de orice, iata 5 greseli pe care le faci in casa ta si care contribuie la aparitia blocajelor din viata ta.

1. Nu ai o intrare primitoare
Intrarea in casa ta este cunoscuta ca „gura lui chi” si este „fata” ta spre lume. Asigura-te ca la intrare ai un covoras curat si cat de cat nou si ca este curat. Ai un bonus daca la intrare exista ceva rosu, o fantanita sau o planta, de preferat infloritoare. Daca intrarea in casa ta este atractiva si lucrurile bune vor incepe sa vina in viata ta.

2. Sunt lucruri sub pat
In feng shui, patul este cel mai important lucru din casa. De ce? Pentru ca un somn bun inseamna o viata buna. Ai grija ca aria de sub patul tau sa fie curate, astfel incat energia sanatoasa (chi) sa circule corespunzator. Daca ai ceva depozitat sub pat, urmeaza pasii de la paragraful 5.

3. Scaunele, paturile sau alte dispozitive sunt aranjate astfel incat sa fii cu spatele la usa
Fie ca este vorba de pat, birou, aragaz, cel mai bine este ca pozitia „comanda” sa fie cu fata la o usa, nu cu spatele la ea. In acest fel, vei fi „prezent” in ceea ce faci.

4. Oglinzile nu sunt asezate corespunzator
Este adevarat, oglinzile pot fi de mare ajutor, insa pot fi si daunatoare, atunci cand vorbim despre feng shui. Daca iti „taie” capul atunci cand treci pe langa ele sau reflecta ceva neplacut (toaleta, mizerie, gunoi) sau sunt cu fata spre pat, fa cateva schimbari. Tine cont de faptul ca oglinzile care nu te reflecta in totalitate nu iti confera o imagine de sine completa.

5. Dezordinea si murdaria
Daca ai o casa dezordonata, permiti energiei chi negative sa se adune. Chiar daca ai ordine in casa, atunci cand pastrezi lucruri pe care nu le mai folosesti sau care nu iti plac, creezi blocaje. Renunta la hainele pe care nu le mai imbraci, la aparatele electronice pe care nu le mai folosesti, diverse obiecte de care te atasezi din punct de vedere emotional. Cand „scapi” de ele, trimiti mesaje in univers ca vrei ceva mai bun si ai incredere ca le vei primi. Fa ordine! Vei vedea ca vei putea respira mult mai bine.
sursa: sfatulparintilor.ro

Adauga un comentariu