Magazin

Cele mai neserioase zodii de barbati! De cine trebuie sa te feresti

Publicat: 07 sept. 2016
Unii barbati sunt o pacoste pentru femei intrucat provoaca rani adanci si multa suferinta. Sunt neseriosi si nu au pic de mila atunci cand actioneaza. Te poti astepta de la ei la orice. Inclusiv sa te lase balta cand ti-e lumea mai draga.
 
Iata in ce zodii sunt barbatii cu cele mai multe defecte:
 
Berbec
Berbecul nu are deloc rabdare. Este impulsiv si reactioneaza din instinct la absolut orice, fara sa se gandeasca niciodata de doua ori. Daca la inceputul relatiei este romantic si dragastos, pe masura ce trec anii isi pierde din entuziasm. Devine pragmatic si nu mai stii la ce sa te astepti din partea lui. Ies la iveala frustrarile si incep sa apara minciuni greu de trecut cu vederea.
 Sagetator
Barbatul Sagetator atrage datorita sarmului sau, al umorului si al jovialitatii sale proverbiale. Insa odata ce te vei obisnui cu toate acestea, vei descoperi ca, de fapt, e un lenes de zile mari. In plus, va face si numai ce-l taie capul, daca vrea sa plece, pleaca fara ca macar sa iti spuna, fiindca el considera ca e dreptul lui si asa isi vede el libertatea. E si predispus sa insele, din dorinta lui de a se exprima cat mai liber cu putinta.
 Scorpion
Scorpionul pare inofensiv la inceput, insa usor-usor devine arogant si suspicios si reactioneaza destul de urat la ceea ce nu-i convine. Nu te poti baza pe ajutorul sau fiindca intotdeauna va considera ca are altceva mai bun de facut. Te lasa balta daca a descoperit la orizont vreo frumusete care ii face cu ochiul. Si e posibil sa se desparta de tine jignindu-te, pentru a arunca vina esecului asupra ta.
 Leu
Barbatul din zodia Leu e tentat sa jigneasca atunci cand incepe sa isi piarda interesul pentru partenera. Cand incepe sa isi piarda tot mai des cumpatul, atunci e clar ca relatia cu el devine o povara. Dornic sa detina suprematia, este foarte orgolios daca femeia ajunge in centrul atentiei. La intalnirile cu prietenii de familie, va face tot posibilul sa o anihileze, iesind el in frunte.
Vezi si: Sunt diabolice si vor teroriza orice barbat din viata lor. Top zodii care au ” apucaturi ” de dictatorloading...

Adauga un comentariu