Eveniment-Social

Cele mai noi tendinte din moda, prezentate la Palas Iasi de un celebru designer

Publicat: 10 nov. 2013
1

@ Unul dintre cei mai apreciati designeri romani a prezentat la Iasi tendintele vestimentare pentru acest sezon intr-un show extraordinar organizat la Palas

In acest weekend, pe scena amenajata in atriumul Palas Mall, au fost prezentate cele mai noi tendinte ale modei din acest sezon. Modele feminine si cele masculine au fost imbracate de unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania, care are prezentari de moda si pe marile scene ale lumii. Celebrul designer Adina Buzatu a folosit atat articole vestimentare care se gasesc in magazinele Palas Mall, cat si noua colectie pe care designerul o propune in acest sezon. Specializata in vestimentatia barbateasca, Adina Buzatu a venit la Iasi cu propria colectie toamna-iarna, dar si cu modelele pe care le foloseste in afara tarii la prezentari. Sacouri, pantaloni, camasi si costume definite prin calitatea materialelor exclusiv naturale si croielile versatile sunt propunerile stilistei pentru barbati.

„Ma bucur ca am venit cu noua colectie la Palas Iasi unde ma asteptam sa gasesc un proiect care arata bine, dar nu ma gandeam ca Palas-ul este chiar atat de frumos. Spectacolul s-a desfasurat cat se poate de bine si este minunat ca acestea sunt in numar mare la Palas, dupa ce Alin Galatescu si Geta Voinea au fost aici saptamanile trecute”, a spus designerul Adina Buzatu. În deschiderea prezentarii de moda, manechinele au defilat cu propunerile brandurilor din Palas Mall. Iesenii au putut admira trendurile sezonului, destinate barbatilor si femeilor, prin combinatii de piese marca Stefanel, Seroussi, D’S Damat, Celio, Nissa si Il Passo. Defilarea de moda este o parte a Fashion Corner-ului din Atriumul Palas Mall, acolo unde specialistii îi asteapta pe clienti la sesiuni gratuite de hair-styling, make-up si fashion.

Click aici pentru a vedea imagini.

Adauga un comentariu