Timp liber

Cele mai pacatoase orase ale lumii

Publicat: 30 apr. 2010

Berlin, Amsterdam, Tijuana, Las Vegas sau New Orleans se numara printre orasele ideale ca destinatie pentru distractii datorita ofertelor variate si specifice pe care fiecare dintre ele le ofera.

Berlin, Germania

Pantaloni din latex, lanturi, peruci sunt cateva dintre elementele semnificative intalnite deseori pe strazile energicului oras din Germania, considerat unul dintre cele mai prietenoase locuri din lume. In Berlin sunt numeroase sex shop-uri. De asemenea, pentru cei care doresc sa se distreze intr-un club, dar si sa aiba parte de o partidă de sex ‘The KitKat Club’ este cea mai buna alegere.
In Berlinul contemporan, prostitutia este legala peste tot.

Macau, China

In orasul aflat in sudul Chinei jocurile de noroc sunt legale si aduc in fiecare an sume importante de bani tarii. Cazinoul Venetian Macau este unul dintre cele mai mari din lume. In Macau, sunt 26 de cazionuri, urmand sa fie construite si altele. Ca si in Las Vegas, se gasesc aici numeroase femei care ofera diverse distractii. Prostitutia nu este in totalitate legala.

Amsterdam, Olanda

Amsterdam-ul, unde drogurile usoare sunt legale, are pe langa provocatorul Red Light District si coffeeshop-urile ‘speciale’, o arhitectura superba.

Moscova, Rusia

Se gasesc aici numeroase cluburi, de la hardcore si techno la rock si trance, pline cu vizitatori si nu numai. Prostitutia este ilegala. In apropiere de Piata Rosie se gasesc cluburi de striptease. Si bineinteles, Moscova ofera si cea mai buna vodka din lume.

New Orleans, Louisiana

Istoria pacatoasa a acestui oras american dateaza din secolul XIX, cand era un mediu in care se gaseau combinate muzica, prostitutia si hedonismul. Astazi, se intalnesc aceleasi lucruri, doar ca sunt evoluate, printre care se numara si diverse sex shop-uri.Totusi, prostitutia este ilegala.

Rio de Janeiro, Brazilia

Brazilia este cunoscuta si datorita femeilor frumoase, nu numai prin celebrul carnaval. Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio sau Adriana Lima sunt doar cateva dintre braziliencele celebre. Femei frumoase, plaje ca Ipanema sau Copacabana, soare, cluburi de noapte in care se canta bossa nova fac din Rio unul dintre cele mai prietenoase orase.

Las Vegas, Nevada

In celebrul Las Vegas, orasul care a facut o industrie din ‘a te distra’, cazinourile sunt deschise non stop, chiar si cele din aeroport. Desi prostitutia nu este legala, exista ‘servicii de escorta’. Show-uri indecente, magazine din care se pot cumpara arme, dar si restaurante celebre precum Thomas Keller’s Bouchon se numara printre principalele atractii pacatoase pe care Vegas-ul le ofera.

Tijuana, Mexic

Deseori comparat cu Vestul Salbatic, orasul mexican ofera nenumarate motive pentru a pacatui. Tijuana este un loc ideal pentru distractie pentru ca tequila este ieftina, prostitutia a devenit legala, mexicanii avand si ei un Red Light District numit ‘La Coahuila’, oamenii vand sau cumpara droguri pe strada, si se gasesc numeroase cluburi de striptease.

sursa&foto: mediafax.roloading...

Adauga un comentariu