La psiholog

Cele mai paranoice 4 zodii

Publicat: 22 mai 2019
7

Cu totii avem astfel de ganduri din cand in cand. Avem zile in care absolut totul pare ca merge prost sau in care ne intrebam daca cineva comploteaza impotriva noastra. Poate ca suntem mai atenti la locul unde ne punem lucrurile si, daca le gasim mutate, am putea crede ca cineva o face cu un motiv ascuns. Spre exemplu, este firesc sa fim suspiciosi fata de straini, pentru ca este greu sa ne dam seama inca de la inceput daca cineva incearca sa ajute sau daca are un motiv ascuns. Poate fi o provocare sa acceptam bunatate din partea unui necunoscut, pentru ca e greu de crezut ca nu va trebui sa platim pentru ea intr-un fel sau altul. Conform astrologiei, trasaturile caracteristice fiecarei zodii ne pot dezvalui multe despre persoana pe care o avem in fata!

Scorpion. Scorpionul este secretos, suspicios si sensibil, toate acestea influentand tendintele paranoice. El poate fi manipulativ, deci nu e suprinzator faptul ca suspecteaza faptul ca cineva ar incerca sa-l manipuleze sau sa-l constranga intr-un fel. Cu cat e mai suspicios, cu atat e mai stresat. Gandirea lui paranoida il poate determina sa se confrunte cu trairi intense, anxietate si ingrijorare. Scorpionul vede pericolul acolo unde nu exista.

Fecioara. Fecioara are darul de a cerceta si de a cauta lucruri pe internet, fapt care o poate determina sa devina paranoica. Ea este intr-o permanenta verificare, incercand sa gaseasca totul despre persoana pe care urmeaza sa o intalneasca sau despre evenimentul la care trebuie sa participe. Unii nativi se duc si mai departe, si in loc sa-si linisteasca temerile, pot face si mai rau. Cateodata, aceasta cercetare se intoarce impotriva ei, iar ea se indeparteaza devenind nesigura. 

Berbec. Berbecul nu poate suporta minciuna. De fapt, el o uraste atat de mult incat are impresia ca toata lumea ii ascunde adevarul, lucru care il face paranoic. El va cauta semne care sa-i arate daca e tradat sau nu, chiar daca nu are niciun motiv de suspiciune. E dificil pentru el sa aiba incredere in oameni si are nevoie de mult timp pentru a reusi. Odata ce Berbecul devine paranoic, cu greu se mai poate schimba, iar acest lucru ii poate afecta modul in care se simte sau actioneaza. 

Capricorn. Capricornul poate deveni paranoic cand vine vorba de munca. Daca nu primeste validare pentru un proiect in care se implica sau daca cineva mai tanar si mai inteligent are idei mai bune decat el, acesta se va simti inlocuit. El isi poate imagina un intreg scenariu in cap, care este complet fictiv, dar pe care va ajunge sa il perceapa drept adevarat. Faptul ca are o imaginatie atat de bogata ii poate aduce si neplaceri. sursa: eva.ro
F.G.

Adauga un comentariu