Stiri si curiozitati

Cele mai puternice rugăciuni de protecție. Cum să te rogi pentru îndepărtarea relelor

Publicat: 20 sept. 2022
Cele mai puternice rugăciuni de protecție. Cum să te rogi pentru îndepărtarea relelor
Pentru a avea parte de ocrotirea tuturor forțelor cerești și a scăpa de rele și primejdii, putem rosti cât mai des cu putință câteva rugăciuni de protecție.

Pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de ajutor ceresc este bine să rostim cele mai puternice rugăciuni de protecție. Acestea sunt făcătoare de minuni și de grabnic ajutor pentru cel copleșit de necazuri, ispite și gânduri negre. Iată cum să te rogi pentru îndepărtarea relelor.

Rugăciuni de protecție, tămăduitoare și făcătoare de minuni

La vreme de necaz și grea întristare putem rosti cele mai puternice rugăciuni de protecție. Acestea alungă răul din viața noastră și ne ajută să ne ferim de ispite și păcate. Pentru luminarea minții, liniște sufletească și ajutor ceresc, putem rosti în fiecare zi rugăciunea pentru îndepărtarea relelor, protecție și spor în casă.

„Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista și toți sfinții, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea. Amin.”

De grabnic ajutor este și rugăciunea pentru armonie în familie și înțelegere între cei ai casei.

,,Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viață fără de primejdii. Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința strămoșilor, credința creștinilor. Doamne, ocrotește pe părinții mei, pe frații mei, pe surorile mele (se spun numele lor) și dezleagă blestemele viilor și morților căzute asupra noastră. Și luminează mintea și soarta copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață. Amin.”

Pe lângă aceste rugăciuni de protecție, putem rosti la vreme de necaz și ispită o rugăciune pentru sporul casei. De asemenea, pentru alinarea durerilor trupești sau sufletești, putem citi Acatistul Sf. Duh pentru vindecare.

Ce rugăciuni să rostești pentru a scăpa de rele

Atunci când suntem copleșiți de probleme și împovărați de disperare și deznădejde, putem rosti cea mai puternică rugăciune pentru îndepărtarea relelor lumești și a ispitelor din viața noastră.

,,Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii de la muncă. Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soartă bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea. Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost. Amin.”

Pentru a avea parte de ocrotirea tuturor forțelor cerești și a scăpa de rele și primejdii, putem rosti cât mai des cu putință câteva rugăciuni de protecție. Aceste rugăciuni au o putere tămăduitoare deosebită și sunt făcătoare de minuni pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie.
Adauga un comentariu