Magazin

Cele mai rele femei in functie de zodie! Nativele Scorpion calca pe oricine in picioare, iar Fecioarele sunt nemultumite tot timpul

Publicat: 20 mai 2019
1

Starea de spirit a femeilor nu este influentata doar de zerourile din cont ori de cadourile primite de la partenerii de cuplu, ci si de astre. Tocmai de aceea, astazi iti propunem sa descoperi care sunt cele mai rele reprezentante ale sexului frumos in functie de zodie. 

Femeile Scorpion
Femeile nascute in aceasta zodie sunt razbunatoare, fixate pe secrete, nu uita si nu iarta. Ba mai mult, au tendinta sa-si satisfaca orgoliul umilindu-i pe ceilalti si au, de asemenea, un stil de a-si exprima parerile astfel incat distrug personalitatea si mandria. Pe de alta parte, insa, aceste native sunt increzatoare, rafinate si prietenoase, astfel ca merg pana in panzele albe pentru cei dragi. 

Femeile Pesti
Printre cele mai rele femei din intreg horoscopul se numara si femeile Pesti. Aceste native sunt firi promiscue, astfel ca relatiile stabile in care pot fi implicate nu le impiedica sa-si faca de cap. Desi au tendinta sa para adevarate martire, complet neajutorate, acestea sunt puternice, dar adora circul si certurile. Totusi, atunci cand li se cere ajutorul nu ezita sa nu-l acorde, intrucat adora sa ii salveze pe cei aflati la ananghie. 

Femeile Fecioara
Deseori pisaloage, critice, rautacioase si carcotase, femeile din aceasta zodie sunt recunoscute pentru puterea pe care o au de a spune lucrurilor pe nume. Sunt usor de iritat, dau sfaturi care nu sunt solicitate de nimeni. De asemenea, aceste native sunt obsedate de ordine si disciplina. 

Adauga un comentariu