Eveniment

Cele mai scurte casnicii de la Hollywood

Publicat: 28 aug. 2012

Descopera care au fost cele mai scurte casnicii din lumea vedetelor.

Nicolas Cage si Lisa Marie Presley

Marele actor de la Hollywood, Nicolas Cage a fost casatorit cu Lisa Marie Presley , fiica cantaretului Elvis Presley. Lisa, a mai fost casatorita pentru putin timp si cu Michael Jackson, insa casatoria cu Nicolas Cage a fost una si mai scurta. Cei doi s-au despartit dupa 3 luni de la nunta. Lisa a declarat ulterior ca: totul a fost doar o greseala.

Britney Spears si Jason Alexander

Pana in prezent Britney Spears castiga premiul pentru cea mai scurta casnicie cu prietenul ei din copilarie, Jason Alexander. In ianuarie 2005, cei doi s-au casatorit in Las Vegas. Britney Spears a declarat ulterior ca a fost o gluma pe care au dus-o mult prea departe. Dupa doar 55 de ore, cei doi au divortat.

Carmen Electra si Dennis Rodman

In 1998, casatoria dintre frumoasa din Baywatch si Dennis Rodman  s-a sfarsit dupa doar 9 zile. Dupa doar o saptamana de la nunta, cei doi au decis ca cel mai bun lucru pe care il pot face este sa divorteze cat mai rapid. Se spune ca aceasta casatorie a avut loc doar pentru ca Dennis Rodman era mult prea drogat si nu si-a dat seama ce face.

Mario Lopez si Ali Landry

Starul Mario Lopez s-a casatorit cu Ali Landry, in aprilie 2004. Dupa doar doua saptamani, Landry a cerut divortul pe motiv ca, noul ei sot ii este infidel. Curios este faptul ca, nunta a fost punctul lor culminant, dupa o relatie de sase ani, in care Mario Lopez a fost fidel si fericit.

Renee Zellweger si Kenny Chesney

Actrita si cantaretul de muzica country au avut o nunta foarte romantica, insa minunea nu a durat prea mult. Dupa doar 4 luni, au renuntat pentru totdeauna la ideea de a fi impreuna.

Bradley Cooper si Jennifer Esposito

In octombrie 2006, actorul o cerea de sotie pe dansatoarea si actrita Jennifer Esposito. Insa, desi s-au casatorit in decembrie si au divortat dupa 4 luni, zvonurile spun ca cei doi au stat mult mai putin de atat impreuna.

Jennifer Lopez si Cris Judd

Jennifer Lopez a frant multe inimi. Una dintre ele ii apartine dansatorului Cris Judd. Cei doi s-au casatorit, imediat dupa ce au filmat clipul pentru melodia Love don`t cost a thing. S-au despartit dupa 4 luni. Ironic este faptul ca, dansatorul a cerut multi bani pentru a trece cu vederea faptul ca, J.Lo. isi arata inelul de logodna de la Ben Affleck inainte de a semna actele de divort cu acesta.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit