Cele mai sexy blonde din showbizul mioritic! – FOTO

Publicat: 19 aug. 2013

Sunt blonde, sunt artiste si arata al naiba de hot! Sunt sursa fanteziilor reprezentantilor sexului tare si au atras invidia tuturor femeilor.

Culoarea parului influenteaza starea de spirit, facand femeile cu pletele balaie sa aiba mai multa incredere in sine. Blondele sunt pasionale, atragatoare si indraznete in intimitatea sexuala. Showbizul autohton este bogat in femei cu parul de culoarea spicelor de grau, iar sexualitatea si senzualitatea lor ating cote maxime.

Anda Adam este o cantareata de pe plaiurile mioritice care are un corp apetisant, iar sanii voluptuosi si formele pline trezesc fantezii pana si barbatilor cuminti.

Anda Adam

Andreea Balan are un bust impresionant, iar artista se lauda ca este perfect natural. Miscarile din trupul ca o clepsidra aduc reprezentantii sexului tare in pragul nebuniei.

Andreea Balan

Delia este o artista care imbina stilul jucaus cu cel de femeie fatala. Inocenta, dar totodata senzuala, vedeta fura inimile masculilor, care o viseaza noapte de noapte.

Delia Matache

Lora este o blonda de o sexualitate aparte, cu un corp de zeita si buze pline, artista emana sexualitate prin toti porii. Barbatii o idolatrizeaza si ar da orice pentru a o atinge macar o data.

Lora

Loredana Chivu este o asistenta „pacatoasa” care a incendiat mintile masculilor din intreaga tara. Aparitiile ei sunt de-a dreptul hot, iar sanii apetisanti si posteriorul obraznic completeaza perfect imaginea de diva sexy.

Loredana Chivu
Adauga un comentariu