Celebritati

Cele mai sexy vedete de la Hollywood

Publicat: 28 feb. 2011

Topul celor mai sexy vedete de la Hollywood, din toate timpurile, o are in frunte pe Marilyn Monroe, urmata de Angelina Jolie si Scarlett Johansson. Topul a fost realizat de reteaua de cablu Reelz, din Statele Unite.

In calitate de star, Marilyn Monroe straluceste inca destul de puternic pentru a fi in fruntea topului zeitelor ecranului, informeaza Express.

Starul filmelor clasice din anii cincizeci, cum ar fi „Gentlemen Prefer Blondes”, „The Seven Year Itch” si „Some Like it Hot” a fost votata drept cea mai sexy vedeta in topul actritelor de la Hollywood, din toate timpurile.

Marilyn, care a murit in 1962 la varsta de 36 de ani, a castigat in fata starurilor actuale, precum Angelina Jolie pe locul doi, Scarlett Johansson pe pozitia a treia, frumoasa galeza Catherine Zeta Jones, pe patru si Salma Hayek, pe treapta a cincea.

Mai mult de 80.000 de fani, in special barbati, au clasat-o pe Marilyn in frunte, inaintea unor nume sonore din lumea filmului, precum Elizabeth Taylor, intr-un sondaj realizat de reteaua de cablu Reelz, din Statele Unite.

Un fan a motivat alegerea sa, spunand : „Moartea ei prematura a mai adaugat ceva misticismului sau. Ea inca personifica perfectiunea frumusetii”.

Top 10

1. Marilyn Monroe
2. Angelina Jolie
3. Scarlett Johansson
4. Catherine Zeta Jones
5. Salma Hayek
6. Jessica Alba
7. Raquel Welch
8. Elizabeth Taylor
9. Halle Berry
10. Megan Foxloading...

Adauga un comentariu