Frumusete

Cele mai solicitate interventii de chirurgie estetica, de catre barbati

Publicat: 08 mart. 2018
7

"Belafroplastia si liftingul facial sunt doua interventii de top in preferintele barbatilor din toata lumea, fapt ce demostreaza locurile fruntase in statisticile realizate de toate societatile de chirurgie plastica din lume.", a adaugat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos. Blefaroplastia este o interventie chirurgicala ce indeparteaza pielea in exces si reda un aspect intinerit fetei. Operatia este cel mai frecvent indicata dupa varsta de 35 de ani. Acest tip de interventie poate fi realizat si de persoanele tinere pentru remodelarea aspectului congenital al pleoapelor sau pentru indepartarea cearcanelor sau pungilor inestetice.

Semnele imbatranirii se pot corecta si cu ajutorul lifting-ului facial, iar fata isi poate recapata apectul intinerit si odihnit prin ameliorarea conturului facial, a tonusului pielii si ridicarea muschilor care o sustin. Modificarile aduse de lifting-ul facial nu pot fi facute de alte tratamente de intinerire nechirurgicale. Acesta nu schimba fizionomia caracteristica, nici nu poate stopa procesul ireversibil al imbatranirii, dar reda un aspect intinerit prin indepartarea excesului de grasime, intinderea muschilor sub piele si repozitionarea pielii fetei si gatului.

Cele mai ciudate operatii estetice "pe val": Gropite in obraji? Se rezolva!

Lifting-ul facial are cele mai bune rezultate la persoanele care si-au pastrat elasticitatea pielii si au o structura osoasa puternica si bine conturata. In completarea acestor interventii de natura chirurgicala medicii esteticieni recomanda intretinerea cu tratamente cosmetice realizate periodic (o data la 6-12 luni) cu ajutorul fillerelor (acid hialuronic si toxina botulinica). “Tratamentele cosmetice ale ridurilor faciale sunt nechirurgicale, minim invazive si lipsite de reactii adverse, daca sunt efectuate corect. Cele mai frecvente proceduri presupun umplerea ridurilor prin injectarea acidului hialuronic sau corectia cu toxina botulinica. Trebuie sa mentionez ca din ce in ce mai multi barbati apeleaza la astfel de metode pentru a-si recapata tonusul si tineretea deoarece sunt foarte eficiente si cu rezultate imediate.”, a mai adaugat Silvia Stanculescu-Vasalos.
 

Adauga un comentariu