Telefoane mobile

Cele mai tari jocuri pentru telefoanele cu Android – VIDEO

Publicat: 08 mai 2012

Bun, avem telefoane cu Androidieftine, scumpe, nu conteaza. Majoritatea aplicatiilor ruleaza decent chiar si pe configuratii single core, iar aici ne referim inclusiv la jocuri. Anul acesta, oferta este foarta bogata pentru detinatorii de smartphone-uri Android. Magazinul Google Play, recunoscut pentru vasta colectie de aplicatii, ne imbie cu jocuri atractive, multe dintre ele gratuite. Cele care sunt contra-cost pot fi achizitionate cu sume relativ modice, de aproximativ 4 Lei.

Mai jos aveti o lista cu unele dintre cele mai apreciate 10 jocuri din Google Play. Lista noastra a fost alcatuita pe baza rating-ului. Cu alte cuvinte, iata care sunt jocurile cu priza la public.

Fruit Ninja (nota 4.5, gratuit)

Un joc de actiune pentru cei care vor sa-si antreneze musculatura degetelor! Taie fructele cu dexteritatea unui ninja si evita capcanele din multime.

Angry Birds Space (nota 4.6, gratuit)

Angry Birds este cu siguranta cel mai cunoscut joc de la Snake incoace. Ultima iteratie, Angry Birds Space, pune pasarile pe o orbita unde legile gravitatiei au fost verificate de inginerii de la NASA.

Noogra Nuts (nota 4.2, gratuit)

Daca v-ati plictisit de pasarile nervoase, e timpul sa incercati si altceva. Spre exemplu, o veverita nebuna dupa ghinde. Aici calculele nu-si au locul, totul e sa ai reflexe cat mai bune.

Ninja Chicken (nota 4.5, gratuit)

Imi aduce aminte de Super Mario, doar ca personajul principal e o gaina. Amuzanta , ce-i drept, daca aveti rabdare sa vedeti ce poate.

Slot City (nota 4.6, gratuit)

Impatimitii casino-urilor isi pot astampara setea de pacanele fara sa scoata bani din buzunar. Bine, in aceasta situatie nici nivelul adrenalinei nu va fi unul prea ridicat.

Pool Master Pro (nota 4.3, gratuit)

Biliard pe telefonul mobil, intr-o realizare extrem de atractiva. Multe mese, diverse moduri de joc si animatii 3D de efect.

Defender (nota 4.6, gratuit)

Apara castelul de atacurile in valuri ale monstrilor. Ai la dispozitie arme si vraji magnifice, cu toate acestea nu-ti face mari iluzii de reusita. Resursele inamice sunt practic inepuizabile. Pastreaza-ti puterile pentru confruntarile cu „bosii” supremi.

Cut the Rope (nota 4.7, pret 3.36 RON)

Cut the Rope se numara printre cele mai apreciate jocuri din Google Play. Rating-ul de 4.7 din 5 stele il recomanda in acest sens.

Cut the Rope este un joc care se bazeaza foarte mult pe logica si mai putin pe dexteritate. Cand vrei sa-ti odihnesti mainile si sa iti pui mintea la contributie, iata solutia: hraneste-l pe Om Nom.

Where’s My Water (nota 4.6, gratuit)

Ca si Cut The Rope, acest joc de logica promite sa te tina in fata telefonului pana cand ti se descarca bateria. De data aceasta, personajul este un crocodil caruia ii place foarte mult apa. A venit caldura si Where’s My Water? ar trebui sa fie nu doar un titlu, ci si o intrebare care sa genereze decizii pentru persoanele care circula cu mijloacele de transport in comun.

Draw Something (nota 3.8, gratuit)

Este cel mai in voga joc din ultima vreme. Draw Something presupune interactiunea cu mai multi utilizatori, intr-o provocare parte in parte: tu trebuie sa alegi un termen cheie pe care sa-l reprezinti intr-un desen cat mai sugestiv, iar partenerul de joc trebuie sa ghiceasca despre ce e vorba, avand ca indiciu si literele amestecate care compun cuvantul. La randul rau, poti raspunde provocarilor de a ghici venite din partea celorlalti.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit