Magazin

Cele mai trasnite PACALELI DE 1 APRILIE. Vezi cum poti rade copios pe seama prietenilor tai

Publicat: 29 mart. 2013
1
Ziua Pacalelilor se apropie, iar cei mai multi dintre noi ne gandit deja la cum ne putem pacali prietenii sau familia intr-un mod inedit si fara sa dam de banuit. Va propunem in continuare cateva idei pentru pacaleli reusite si usor de pus in practica.
1. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme. Daca vrei ca farsa sa fie cat mai savuroasa, piteste mai multe ceasuri prin diferite colturi ale camerei, toate fixate la aceeasi ora.
2. Adauga colorant alimentar intr-o cutie cu lapte. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume.
3. Baga varfuri de chibrit intr-o tigara pe care strecoar-o in pachet. In momentul in care pacalitul va vrea sa aprinda tigara, aceasta va lua foc.
4. Pune in buzunarul unui prieten, fara sa remarce, o banda anti-furt. Cand o sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.
5. Pune intr-o punga de chipsuri o lingura de boia iute si o lingura de piper negru fin macinat. Serveste-ti apoi prietenii si urmareste-le reactia.
6. Cand un membru al familiei doarme ii pui in mana frisca si il gadili la nas, instinctiv va duce mana sa se scarpine si isi va umple fata cu frisca.
7. Scrie pe o foaie de hartie mare „INVENTAR” si lipeste-o pe usa unui magazin.
8. Inlocuieste crema de corp a unei prietene cu maioneza sau ulei alimentar.
9. Cumpara o pereche de chiloti de dama si ascunde-o in masina sau buzunarul iubitului. Prefa-te ca dai intamplator de ea si fa-i un scandal monstru.
10. Taiati o minge de fotbal si in interiorul ei bagati un pietroi. Apoi puneti mingea in mijlocul strazii si rugati un trecator sa ii dea un vant.

sursa:rtv.net. 

Adauga un comentariu