Telefoane mobile

Cele mai urate telefoane mobile din istorie

Publicat: 26 apr. 2012

De-a lungul timpului, telefoanele mobile au evoluat extrem de rapid, atat din punctul de vedere al tehnologiei, cat si al designului. Insa ele nu au aratat dintotdeauna la fel de bine. Vezi mai jos o lista cu cele mai urate telefoane mobile din istorie!

1. Nokia 7380

Cea mai mare problema a acestui telefon, pe care noi nici acum nu am descifrat-o, este cum se formeaza numerele. Voi vedeti vreo tastatura?

2. Nokia 3650

Cu o tastatura circulara uriasa, acest telefon este inestetic.

3. Toshiba G450

Cele doua tastaturi separate au condamnat telefonul inca dinainte ca acesta sa fie lansat.

4. Hong Jeong Dual LCD

Un telefon atat de mare, care mai are si doua ecrane, nu numai ca nu este simplu de purtat, dar pe deasupra arata si urat.

5. Bang & Olufsen Serene

Acesta are atat de multe defecte incat iti este greu sa stii de unde sa incepi: Camera este intr-o parte a telefonului, excranul este sub tastatura si costul este de peste 1.000 de dolari.

6. Bang & Olufsen Serenata

Aflat pe piata la fabulosul pret de 2.000 de dolari, acest telefon are ecranul sub tastatura, ceea ce insemna ca mainile iti blocheaza mereu campul vizual.

7. F88 Wrist Phone

Un telefon purtat la incheietura mainii este de departe cel mai ciudat lucru din domeniu.

8. Siemens Xelibri

Telefoanele Siemens Xelibri erau atat de urate si fara caracteristici particulare, incat au iesit din productie dupa 18 doar luni de cand stateau pe piata.

9. Vertu Bucheron Cobra

Telefonul costa nici mai mult nici mai putin de 310.000 de dolari, iar bijuteriile arata de parca se pregatesc sa cada de pe dispozitiv.

10. Virgin Mobile Lobster 700TV

Nu arata ca un homar (lobster), dar se incadereza in randul telefoanelor mobile urate.loading...

Adauga un comentariu