Software & Hardware

Cele mai utile aplicatii gratuite pentru IOS

Publicat: 23 ian. 2012
5

Aplicatiile au scopul de a ne face viata mai usoara, iar atunci cand ai un telefon destept unul din primele lucruri pe care le faci e sa il umplii cu diverse programe tocmai in acest scop.

Numarul aplicatiilor destinate iPhone este foarte mare, o parte din ele fiind disponibile spre descarcare in mod gratuit. Business Insider a facut un top al aplicatiilor gratuite care ne usureaza viata de zi cu zi.

Evernote

Aceasta aplicatie te ajuta sa te organizezi. Iti pastreaza notitele, pozele, listele, chitantele si iti da posibilitatea de a trimite toate acestea catre contul personal de Evernote.

Photosynth

Acest software este gratuit si permite realizarea de fotografii panoramice. Aplicatia de la Microsoft iti permite sa lipesti pozele facute in panorame de 360 de grade.

CardMunch

Aplicatia este creata de LinkedIn si destinata oamenilor de afaceri care au munti de carti de vizita. Tot ce trebuie sa faci e sa le fotografiezi si primesti pe iPhone un “contact card” in doar cateva minute. Astfel, nu trebuie sa mai introduci toate informatiile de mana, si cu siguranta nu vei putea spune ca ai pierdut micuta bucata de carton.

Instagram

Camera foto a iPhone a fost declarata una dintre cele mai bune astfel de camere de pe piata, reusind sa treaca pe primul loc in preferintele utilizatorilor, dar si a specialistilor. Aplicatia Instagram iti permite sa iti “tratezi” pozele cu filtre si efecte.

Flipboard

Pentru cei care doresc sa stie tot timpul ce se intampla pe retelele de socializare, Flipboard este aplicatia perfecta. Ia informatiile si pozele de pe Facebook, Twitter si altele si le prezinta intr-un layout superb. Mai mult, aici poti accesa si stiri de pe mari site-uri Daily Telegraph si National Geographic.

Dropbox

Dropbox este cel mai simplu mod in care poti urca si descarca poze si fisiere de pe telefonul tau iPhone. Uita de cabluri USB si instaleaza aceasta aplicatie care creeaza un folder pe calculatorul tau si unul pe iPhone care vor fi mereu in sincron. Trebuie doar sa pui un document in folderul de pe calculator pentru ca acesta sa iti apara si pe telefon.
Adauga un comentariu