Viata de cuplu

Cele trei intrebari ale lui Barack Obama care iti confirma ca ai gasit „sufletul-pereche”

Publicat: 06 iul. 2018

Cum stim daca partenerul ales este potrivit pentru a ne petrece tot restul vietii impreuna? Este o intrebare la care toti ne-am dori sa aflam raspunsul. Chiar daca este imposibil de prezis, „testul Obama“ poate fi foarte util. Fostul presedinte al SUA sustine ca exista trei intrebari simple care te pot ajuta sa scapi de indoieli in ceea ce priveste persoana alaturi de care vrei sa cladesti o familie.

Michelle Obama (54 de ani) si Barack Obama (56 de ani), care au impreuna doua fete, sunt casatoriti de 26 de ani si au fost surprinsi de nenumarate ori in ipostaze tandre care au redat speranta ca iubirea de lunga durata exista. Fostul lider american si-a impartasit sfaturile pretioase privind succesul unui mariaj fostului sau director de comunicare, Dan Pfeiffer.   

In noua sa carte, „Yes We Still Can: Politics in the Age of Obama, Twitter and Trump“, Pfeiffer povesteste ca i-a cerut sfatul fostului sau sef in momentul in care a avut indoieli privind decizia de a se muta cu femeia care ulterior i-a devenit sotie. Obama nu a stat pe gânduri si i-a dezvaluit lui Pfeiffer cele trei intrebari esentiale care iti pot alunga dubiile in privinta persoanei potrivite, potrivit Today. 

1. Este o persoana interesanta? „E o persoana pe care o gasesti interesanta? Vei petrece mai mult timp cu ea decât cu oricine altcineva si nu e nimic mai important decât sa vrei intotdeauna sa auzi ce are si ea de spus cu privire la diverse lucruri“, este de parere Barack Obama.   

2. Este o persoana amuzanta? Obama, care in timpul mandatului de presedinte a fost supranumit „comediantul-sef“ gratie glumelor sale, i-a amintit lui Pfeiffer cât de important este ca doi oameni sa impartaseasca simtul umorului. „Te face sa râzi?“, a fost deci a doua intrebare a presedintelui.    

3. Va fi un parinte bun? „Iar daca iti doresti copii, crezi ca va fi o mama buna?“, este citat Barack Obama in cartea lui Pfeiffer. In viziunea fostului presedinte al Statelor Unite, daca toate raspunsurile sunt afirmative, atunci esti un norocos si ai gasit persoana potrivita. „Viata e lunga. Acestea sunt singurele lucruri care conteaza cu adevarat pe termen lung“, i-ar mai fi spus Obama lui Pfeiffer.  Barack Obama i-a multumit public sotiei sale cu fiecare ocazie pentru succesul din cariera politica si din viata personala. De altfel, in timpul ultimului sau discurs de la Casa Alba, din ianuarie 2017, Obama a declarat: „Michelle LaVaughn Robinson, in ultimii 25 de ani nu ai fost doar sotia mea si mama copiilor mei, ci si cel mai bun prieten al meu. Ai facut din Casa Alba un loc ce apartine tuturor.“ sursa: adevarul.roloading...

Adauga un comentariu