Sport

Cele trei magnifice! Iata cu cine va juca Romania impotriva Germaniei in Fed Cup

Publicat: 07 apr. 2016
1

Simona Halep (locul 6 WTA), Monica Niculescu (32 WTA), Irina Begu (34 WTA) si Alexandra Dulgheru (97 WTA) sunt cele patru jucatoare care vor forma echipa de Fed Cup a României în meciul de baraj pentru mentinerea în Grupa Mondiala, cu Germania. Meciul dintre România si Germania se va disputa pe 16 si 17 aprilie, în Sala Polivalenta din Cluj Napoca.

„Echipa României reuneste cele mai în forma jucatoare ale momentului. Simona, Irina, Monica si Alexandra sunt bucuroase si mândre sa reprezinte din nou culorile României, împotriva unei echipe puternice. Formam o echipa omogena, echilibrata si optimista, pregatita sa lupte pentru a ramâne în Grupa Mondiala. Întâlnirea va fi cu siguranta una foarte disputata, Germania fiind o echipa solida, dar credem în sansa noastra si în devotamentul fetelor. Multumim fanilor ca sunt alaturi de echipa României si îi asteptam din nou cu drag la Cluj, unde ne-am simtit foarte bine în februarie”, a declarat capitanul nejucator al României, Alina Tecsor, pentru site-ul oficial la FRT.

De cealalta parte, adversarele fetelor noastre vor veni la cluj cu o echipa extrem de puternica, din care nu lipseste campioana din acest an de la Australian Open, Angelique Kerber (locul 2 WTA). Alaturi de ea, Germania se mai bazeaza pe Andrea Petkovic (28 WTA), Annika Beck (40 WTA) si Julia Goerges (58 WTA).

Între timp, la Cluj, terenul este aproape pregatit. Au fost folosite 90 de tone de zgura, iar suprafata de joc poate deveni principalul atu al echipei României, în conditiile în care adversarele se descurca mult mai bine pe suprafete rapide.

Adauga un comentariu