Din lumea filmului

Celebra actrita Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Incredibil cat de rau poate sa arate

Publicat: 26 sept. 2019

Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Celebra actrita si-a distrus chipul cu operatii estetice, iar din 2014 se fereste sa mai apara in lumina reflectoarelor. Oamenii cu greu mai reusesc sa o identifice cu sex-simbolul din anii `90 , care intorcea toate privirile cu frumusetea ei.

Toti romanii o iubeau si o urmareau  cu sufletul la gura in celebrul serial „Twin Peaks', dar astazi faimoasa actrita e de nerecunoscut. Transformarea ei radicala se pare ca a fost si motivul pentru care nu si-a mai dorit sa se reintoarca pe micile ecrane,  in continuarea celebrului serial, care a facut-o celebra.  Mai mult, Lara, in varsta de 49 de ani,  a devenit in ultimii ani tinta tabloidelor, fiind aspru criticata de jurnalistii americani pentru faptul ca si-a distrus chipul cu operatiile estetice, imaginea ei de sex-simbol,  fiind de mult apusa.

S-a retras din lumina reflectoarelor din 2014

Actrita continua sa socheze cu fiecare aparitie a ei, aratand parca din ce in ce mai rau.   Nemachiata, neingrijita, cu tigara in mana si extrem de slaba, actrita a devenit doar o umbra a imaginii ei din tineret, fiind schimbata total. Mai mult, unii fani si-au aratat ingrijorarea si au intrebat daca nu cumva este bolnava. Presa de peste Ocean scrie ca marea actrita ar fi cazut in patima bauturii si adesea este surprinsa avand la ea sticle de whisky. Ea a fost surprinsa de paparazzi chiar si in timp ce consuma alcool in timp ce se afla la volan.

Lara Flynn Boyle a fost una dintre cele mai remarcabile actrite de la Hollywood. A devenit celebra dupa aparitia in serialul „Twin Peaks' in 1990. Ea a avut o cariera stralucitoare, dar din 2014 a refuzat sa mai apara in filme sau la evenimente.

Adauga un comentariu