International

Celebră prezentatoare TV de știri, găsită de polițiști beată și dezbrăcată complet la volanul mașinii

Publicat: 04 mai 2021
Celebră prezentatoare TV de știri găsită de polițiști beată și dezbrăcată complet la volanul mașinii
Scene șocante în showbiz după ce o celebră prezentatoare TV a fost găsită de polițiști beată și dezbrăcată complet la volanul mașinii sale

Scene șocante în showbiz după ce o celebră prezentatoare TV a fost găsită de polițiști beată și dezbrăcată complet la volanul mașinii sale. Întregul incident s-a petrecut în luna martie iar oamenii legii au arestat-o la acea data. Pentru fapta ei, a fost amendată cu o mie de dolari.

Cunoscută drept Feven Kay, vedeta este în atenția publicului de pese ocean ca prezentatoarea știrilor pentru Fox 5 Las Vegas.

Celebră prezentatoare TV, găsită de polițiști beată și dezbrăcată complet

Polițiștii care au oprit mașina și-au făcut cruce atunci când au descoperit cine se afla la volan, dar mai ales în ce stare se afla! Feven Kiflegiorgis, prezentatoare cunoscută de știri, era beată, dar și complet dezbrăcată.

Prezentatoarea știrilor pentru Fox 5 Las Vegas, cunoscută drept Feven Kay, a fost arestată la sfârșitul lunii martie, atunci când a avut loc incidentul. Era inconștientă la volan, mirosea a alcool și, mai mult, nu avea deloc haine pe ea.

Ce avea să le spună prezentatoarea? Conform Las Vegas Review Journal, Feven Kay a spus că nu își amintește nimic din tot ce s-a întâmplat, cum a ajuns în situația jenantă, dar a și refuzat să facă teste de sânge. Ulterior, ea a apărut la Fox 5 și a dat unele explicații.

”Câțiva dintre voi au observat că am dispărut din spațiul public câteva săptămâni. Mergând înainte, vreau să știți că am învățat ceva din această experiență și voi continua să învăț”, a spus ea.

Avea să fie acuzată de condus inconștient, fără să respecte siguranța persoanelor sau a proprietăților din jurul său, și a fost amendată cu o mie de dolari.

Un șofer aflat în stare de ebrietate a adormit la volan

Eveniment șocant petrecut și la noi în țară săptămână trecută. Un şofer de 39 de ani, aflat în stare de ebrietate, a încurcat miercuri timp de câteva ore traficul într-o intersecţie din municipiul Galaţi, după ce a adormit la volan, informează Poliţia Locală Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii locali au fost sesizaţi de conducătorii mijloacelor de transport în comun cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor Ionel Fernic cu Drumul de Centură, se afla staţionat un autovehicul ce îngreunează traficul.

Ajunși imediat la fata locului aceștia au constatat că informația se confirmă, iar în mașină, pe locul șoferului, se afla o persoană de sex masculin, care domea cu capul pe volan.

Existând suspiciunea că aceasta ar avea probleme de sănătate, oamenii legii au deschis portiera încercând să poarte un dialog, dar au constatat că şoferul emana halenă alcoolică şi se afla în stare vădită de ebrietate, precizează sursa citată.

Poliţiştii locali au trecut la identificarea acestuia şi, văzând că şoferul intenţionează să plece cu autoturismul, au solicitat prezenţa la faţa locului a unui echipaj de la Serviciul Rutier, din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi, în vederea continuării cercetărilor.

″Un şofer de autobuz a sunat la Poliţia Locală, iar echipajul ajuns la faţa locului a solicitat şi prezenţa unui echipaj de la Biroul Poliţiei Rutiere Galaţi, deoarece persoana se afla în stare vădită de ebrietate, iar când a fost trezită din somn, intenţiona să pornească autoturismul şi să plece din acel loc. A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 ani, din localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, întrucât martorii oculari, printre care şi şoferii de autobuz, au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineţii. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în baza Legii 61/1991 şi s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la faţa locului şi l-au luat acasă″⁣, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Ciprian Stoica.
Adauga un comentariu