Din lumea filmului

Celebrul actor Rene Auberjonois a murit

Publicat: 09 dec. 2019

Celebrul actor Rene Auberjonois a murit. Veste tristă în lumea filmului. Cunoscutul actor René Auberjonois, cunoscut pentru rolurile sale Star Trek: Deep Space Nine și din 1970 M.A.S.H, a murit .

Acesta s-a stins la domiciliul său din Los Angeles, de cancer pulmonar metastatic. Anunţul a fost făcut de fiul său Rèmy-Luc Auberjonois.

Celebrul actor Rene Auberjonois a murit

René Auberjonois a lucrat constant ca actor de personaj în mai multe epoci de aur. A trecut de la teatrul dinamic din anii ’60 până la prima perioadă a televiziunii de rețea din anii ’80 -’90.

Rene l-a jucat pe omul de știință al expediției Roy Bagley din King Kong și pe Chef Louis în Mica Sirenă, în care a cântat „Leş Poissons”.

Pentru fanii filmului din anii ’70, a fost părintele John Mulcahy, capelanul militar care îi sfătuia pe medicii din M.A.S.H. A fost primul său rol de film semnificativ și primul dintre câteva pentru regizorul Robert Altman.

Foşti colegi ai actorului din Star Trek au transmis condoleanţe pe social media.

“Este o pierdere groaznică…A fost un om minunat, grijuliu şi inteligent. Când mă uit la stele, mă voi gândi la tine, prietene”, a scris pe Twitter actorul George Takei.

“Te voi păstra în gândurile mele şi îmi voi aminti o prietenie minunată cu Rene”, a scris la rândul său actorul William Shatner.loading...

Adauga un comentariu