Actualitate

Celebrul cuplu Angelina si Brad au probleme in dragoste! Au anulat nunta!

Publicat: 24 oct. 2012
Brad Pitt a anulat nunta cu iubita sa, Angelina Jolie, relatia lor nefiind una dintre cele mai fericite, deoarece actorul de 48 de ani are probleme mari cu alcoolul si drogurile.
 
Se pare ca unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood are probleme. Brad Pitt si Angelina Jolie nu se inteleg prea bine, iar actorul a anulat nunta cu superba vedeta. Cei doi ar fi trebuit sa se casatoreasca anul acesta, in Franta, iar evenimentul a tot fost amanat, iar acum se zvoneste ca nu va mai avea loc deloc.
 
Potrivit unor apropiati de-ai cuplului, Angelina si Brad se cearta mereu, la un moment dat actrita de 37 de ani chiar l-a dat afara din casa pe iubitul ei. Simpaticul actor se droga in tinerete, dar Angie stia ca es renuntase la acest obicei periculor. 
 
Din pacate, l-a prins de cateva ori in timp ce fuma iarba si l-a luat la intrebari. Astfel, Jolie a descoperit ca Pitt se drogheaza in continuare, iar mai nou a inceput si sa bea si sa faca scandal, actrita temandu-se pentru copiii lor, care sunt martorii certurilor repetate.
 
Astfel, Brad ar fi anulat nunta cu Jolie, declarand ca vrea sa se interneze intr-un centru de reabilitare, pentru "a scapa de demoni".

sursa:Libertatea.roloading...

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit