Din lumea filmului

Celentano, cadou superb de ziua lui. A fost nominalizat la Premiile Gopo

Publicat: 19 mart. 2018
3

Adrian Vancica, cel care da viata celebrului personaj din Las Fierbinti, face comedie de cand se stie. Actorul a implinit 41 de ani duminica (18 martie) si a primul un adevarat cadou. Interpretul lui Celentano a fost nominalizat la Premiile Gopo pentru cel ma din bun rol secundar din filmul "Ultima zi".

Adrian Vancica a fost nominalizat anul acesta la Premiile Gopo, pentru cel mai bun rol secundar din filmul “Ultima zi”. El se va “bate” pentru acest premiu cu colegul sau din “Las Fierbinti”, Gheorghe Ifrim, care e nominalizat pentru filmul “Aniversarea!, cu Emanuel Parvu tot din “Aniversarea”, Ali Amir din “Un pas in urma serafimilor” si Ilie Dumitrescu jr. din acelasi film. Castigatorul va fi desmnat la 27 martie, la Teatrul National.

Cum arata Adrian Vancica in State de Romania

Actorul nu s-a remarcat cu rolul lui Celentano. Pentru cei ce nu stiu, in 2009, Adrian Vancica a jucat in serialul „State de Romania”. Atunci a primit rolul lui Anton Vacarescu din serialul de comedie, care a fost o continuare a aventurilor din „Inima de tigan”. Pe atunci actorul arata putin diferit.

Despre personajul sau de atunci, actorul spunea ca Toni e cam afemeiat si dornic de putere si functii. "E subalternul clasic: ii e fidel sefului pana cand il prinde pe picior gresit si il faulteaza. E si un tip cu umor, cam plictisit de lucrurile pe care unii le considera serioase, bea bine, manaca bine… Se descurca. Are coloana vertebrala foarte, foarte flexibila si prin urmare aproape intotdeauna cade in picioare. E medic veterinar si consilier la primarie”, declara el.

Pe Adrian Vancica il vedeti in “Las Fierbinti”, marti si joi la Pro TV dar si pe marele ecrane in “Scurtcircuit”.

Adauga un comentariu