Eveniment-Social

Centralele de cartier au fost oferite DAPPP-ului

Publicat: 28 sept. 2012
1

Punctele termice din cartierele iesene in care, de regula, isi desfasurau activitatea asociatiile de proprietari, au fost date catre Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat. Aceste spatii au fost administrate pana ieri de catre CET SA, iar miza transferului de cladiri, care insumeaza o suprafata totala de aproape 2.000 mp, sta in chiria lunara de 23.000 lei incasata pana acum.

In baza hotararii de Consiliu Local prin care s-a aprobat incetarea contractului de concesionare a serviciului de producere si distributie a energiei termice produse in sistemul centralizat, Primaria Iasi a preluat prin gestiune punctele termice din cartierele iesene. „Se aproba ca spatiile situate in puncte termice si care fac obiectul unor contracte de inchiriere aflate in derulare, sa treaca din administrarea Directiei Tehnice de Investitii in administrarea Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat. Potrivit contractelor de inchiriere aflate in derulare, spatiile, ce au fost amenajate cu fonduri proprii de catre chiriasi, sunt utilizate pentru activitati specifice asociatiilor de proprietari, depozitare, comert sau prestari servicii, lunar percepandu-se o suma totala de 23.321 lei”, mentioneaza Letitia Palaga, director executiv DAPPP. Spatiile disponibile vor fi inchiriate prin licitatie publica.

Comentarii
    • durerea stii care e?pe langa faptul ca e unsa cu toate alifiile madam isi bate joc si de bietii amarati DAPPP/le da spatiile dar ii obliga sa preia si datoriile de zeci mii lei ceea ce este un abuz,cum sa preiei un spatiu cu datoriile altora,de ce dapp nu/si face treaba la timp?vrea bani si de pe vii si de pe morti

  • Tinuta maimutei din poza arata clar cum se onduleaza dupa lula scuze doanelor corecte dati bandita afara toate afacerile le discuta prin PARCARI de frica ca este inregistrata in birou.O chisorcoasa cu salar de ………….

Adauga un comentariu